Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Thee bar | Beter dan een koffie bar

Als oer Hollandse Nederlanders zijn we gek op onze koffie. We drinken het meestal wel 2x per dag en op een gezellige onderonsje of een feestje is het bakkie pleur ook niet weg te denken. Wij geloven dat er iets is wat nog beter is dan koffie en dat is: thee. Thee wordt net zoals koffie ook heel vaak gedronken onder Nederlanders. Het fijne aan thee is dat je altijd zelf het smaakje kan uitkiezen en dat de basis altijd hetzelfde is namelijk: kokend heet water. Je kan bij ons wanneer je wil een thee bar huren dus wacht niet langer en geef ons een belletje!

Koude thee

Thee wordt met kokend heet water gedronken, althans in de meeste gevallen. Als je bij ons namelijk een thee bar huurt heb je ook de keuze uit koude thee oftewel ijsthee. Nee dit is niet het drankje wat je bij je lokale supermarkt haalt maar een speciaal gefabriceerd drankje dat je direct doet verkoelen. De speciale thee wordt altijd vers gemaakt met de lekkerste vruchten zodat jouw smaakpapillen de polonaise kunnen lopen op je tong.

Thee cocktails

Een ruim assortiment en keuze uit diverse soorten thee is voor ons een must maar om nog wat extra’s toe te voegen zijn we begonnen met het maken en introduceren van de thee cocktails. De cocktails zijn te verkrijgen in alcoholische en non-alcoholische dranken. Daarnaast zijn de cocktails echte aandachtrekkers door de vrolijke kleuren maar vooral door de heerlijke fruitachtige smaken. Ben jij op zoek naar een thee bar en wil je deze binnenkort huren? Ga dan naar onze site en bekijk welke thee bar we nog voor jou open hebben staan. Kom je er niet uit, neem dan even telefonisch contact met ons op. Dan helpen wij je verder.

Linkruil.org

Comments are closed.