Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

traiteur in Rotterdam

Kunt u ’s ochtends niet uit uw bed komen of bent u totaal vergeten om uw brood te smeren? Heeft u een vergadering rond etenstijd die u moet leiden, maar heeft u totaal niet over de lunch nagedacht? Dit is allemaal geen probleem bij de traiteur in Rotterdam. Zij hebben voor u namelijk een oplossing. Wanneer u voor 10.00u de lunch besteld, wordt de lunch om 12.00u dezelfde dag nog bezorgd. Er zijn vele soorten broodjes die besteld kunnen worden en die daarom in dit artikel aan de orde zullen komen. Van groepsbestellingen tot een individuele lunch, alles is mogelijk!

 

Aanbod traiteur Rotterdam

Er is een groot en divers aanbod bij de traiteur in Rotterdam, als het gaat om de lunch. Hoe makkelijk is het als de lunch met één druk op de knop al naar u onderweg is? Allereerst begint u met het kiezen van de broodsoort. Een Italiaanse bol of toch een bruin pistoletje? Van ciabetta tot bruine bol, bijna alle broodsoorten zijn verkrijgbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om het beleg te kiezen. Ook hierin is een divers assortiment. Heeft u graag gerookte kip, kip kerrie salade of gekookt ei. U kan hiermee natuurlijk een heerijke lunch samenstellen, maar iets anders is ook een keer lekker. Zoals een panini, dat is een aan beide kanten gegrild broodje waar u ook verschillende soorten beleg op kunt doen.

 

Naast de koude soorten lunch, is er bij de traiteur in Rotterdam ook mogelijkheid tot een warme lunch, zoals pizza. U heeft keuze uit onderstaande soorten:

  • Pizza vlees4
  • Pizza margeritha
  • Pizza Capresse
  • Pizza Panchetta
  • Pizza Quattro Formaggi
  • Pizza Royal
  • Pizza Quattro
  • Pizza Tonijn

 

Maar wat is een lunch zonder dranken? Verse jus bij de italiaanse bol, ice tea bij de pizza of melk bij het pistoletje? Ook hierin is keus. Voor iets gezonds ’s middags kunt u fruit bestellen. Van een appel tot een kiwi, kijk gerust even naar een gezond tussendoortje voor in de middagpauze.

Traiteur Rotterdam, Corandewal

Dit klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar waar kunt u al deze lekkere dingen vinden? Dat kan bij Corandewal in Rotterdam. Zelfs wanneer u vandaag al een lunch wil, kunt u deze voor 10.00 u nog bestellen. U bent natuurlijk ook welkom in de winkel op de Witte de Withstraat. Waar wacht u nog op?

 

Linkruil.org

Comments are closed.