Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Typen catering

Als men spreekt over catering zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot de catering zo wordt er vaak gedacht aan een buffet, maar dat is niet de enige mogelijkheid die de cateraar aanbiedt.

  • Buffet, en buffet is altijd makkelijke voor een grote partij. Het eten wordt vers bezorgd en warm geserveerd. Er kan gekozen worden voor verschillende typen keukens en zo is er voor ieder wat wils aanwezig tijdens de bijeenkomst.
  • Lunch, naast het bekende buffet is het ook mogelijk om een lunch te laten verzorgen door de cateraar. De cateraar kan diverse salades en belegde broodjes bezorgen op de door u gewenste locatie. Als u bijvoorbeeld zakelijke klanten krijgt of een training geeft en geen tijd heeft om in de keuken te staan, kunt u zeer gemakkelijk en vaak zelfs de dag van te voren nog de lunch bestellen bij de cateraar. U hoeft daarna alleen nog maar de tijd en locatie door te geven en u zult de gasten verrassen met en verse lunch.
  • Hapjes tijdens uw partij. Geeft u een feest en wilt u hapjes en drankjes serveren aan uw gasten dan kan dat natuurlijk door ze zelf klaar te maken. Ook hier kan de cateraar u in ondersteunen. De hapjes van de cateraar zijn vaak exclusiever en luxer dan wanneer u zelf in de keuken staat. Plus het grote pluspunt dat u de dag ervoor niet de gehele dag in de keuken staat te zwoegen.
  • Veel cateraars net als Vernooy catering Nieuwegein en catering Vianen hebben naast de cateringsservice ook een verhuur service, via deze service verhuren zij niet alleen hapjes en drankjes, maar ook partytenten, verlichting en andere party accessoires.

Catering bedrijven zijn dus niet alleen maar actief op het gebied van eten en drinken. De service gaat veel verder en is veel uitgebreider dan vele mensen denken. Uw bestelling vers en gekoeld op het moment dat u dat wilt en op de door u gewenste locatie, makkelijker kan haast niet!

Linkruil.org

Comments are closed.