Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uw huisdier helpen op een natuurlijke manier

Huisdieren zijn onze grootste vrienden voor vele mensen. Ook voor mij. Zonder mijn kat zou ik nergens zijn. Hij komt altijd bij me liggen als ik me wat minder lekker voel en wanneer ik merk dat hij zich slechter voelt dan normaal maak ik me gelijk zorgen. Het liefste wil ik hem gelijk helpen, maar dat wil ik wel op de juiste manier doen. Natuurlijk vertrouw ik de dierenarts, maar soms vroeg ik me af of de geneesmiddelen niet wat natuurlijker konden.

Een tijdje geleden kwam ik op de site van Organimal. Een organisatie die homeopathische geneesmiddelen voor honden en katten verkoopt. Stress katten is een veelvoorkomend probleem wat makkelijk te verhelpen is met deze homeopathische middelen. Ook dingen zoals diarree bij katten of honden kunnen verholpen worden met de natuurlijke middelen van Organimal.

Waarom voor een homeopathisch middel kiezen en niet voor de normale medicijnen? Mens en dier krijgen veel gifstoffen binnen waarvan we niets af weten en deze maken ons ziek. Vaak krijgen we nog meer van deze stoffen binnen met de medicijnen die ons ironisch genoeg zouden moeten genezen. In tegenstelling tot de normale (dieren)geneeskunde, die vanuit winst lijkt te opereren, vindt Organimal het oneerlijk dat dieren (die niet voor zichzelf kunnen kiezen) hier ook onder moeten lijden. Vroeger genazen mensen zichzelf ook met producten van de natuur en dat kan nog steeds.

Met een combinatie van Oosterse en Westerse kruiden is Organimal jaren lang in staat gebleken dieren te kunnen genezen. Ook zijn deze natuurlijke middelen goedkoper dan een tripje naar de huisarts. Organimal helpt je huisdier(en) op een gezonde en natuurlijke manier weer op been, homeopathie kat of hond is dus een goede keuze.

De producten zijn uiteraard 100% natuurlijk, dus geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Als u voor vier uur s middags besteld, heeft u uw bestelling morgen in huis. Wij willen ook dat uw huisdier zo snel mogelijk geneest.

 

Linkruil.org

Comments are closed.