Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verbeter je postuur, laat steunzolen aanmeten

Steunzolen zijn voor veel mensen een cruciaal onderdeel van hun dagelijkse leven geworden. Zonder deze zolen zouden ze nu met rugklachten rondlopen en zouden ze minder gelukkig in het leven staan. Voor veel andere mensen zijn deze zolen iets wat ze onderschatten. Ze vinden het onnodig of zien het nut er niet van in. Wat ze niet weten is dan wanneer ze wel zouden kiezen voor steunzolen aanmeten, dat ze veel minder kans hebben op rugklachten. Je zou het niet denken, maar rugklachten kunnen al grotendeels beginnen bij de verkeerde stand van de voeten.

Je schoenen moeten passen

Wanneer de schoenen die je hebt gekocht niet goed passen, kun je scheef gaan lopen. Dit komt omdat de bedrijven die schoenen maken, een gemiddelde nemen van het grootste deel van de bevolking. Om deze reden is het dus heel goed mogelijk dat jij de schoenen niet goed past omdat jouw voeten niet op de gemiddelde maten en vormen lijken. Wanneer dit probleem optreed kunnen klachten in veel verschillende gewrichten ontstaan. Denk hierbij aan klachten in je hielspoor, enkels, knieƫn, heupen en je rug. Het kan zelfs leiden tot reumatische aandoeningen. Wanneer dit gebeurd heb je enorm veel last van je eigen lichaam en zal je niet heel gelukkig meer zijn. Dus, wanneer je het zo makkelijk kan oplossen door alleen even langs te komen voor steunzolen aanmeten. Waarom zou je dat dan niet doen?

Jouw eigen steunzool

Omdat iedereen uniek is, heeft iedereen ook zijn of haar eigen voeten. Het is dan ook belangrijk om jouw steunzolen op maat te maken. Dit doen we door een snelle scan waarin we alle drukpunten en eventuele andere opvallende plekken kunnen zien en kunnen meenemen in de creatie. Zo houden we rekening met bepaalde plekken die extra steun nodig hebben of geven we juist ruimte aan plekken waar dat te weinig is.

Linkruil.org

Comments are closed.