Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verborgen reflux bij een baby

Verborgen Reflux baby

Er is veel informatie op het internet bekend over wat reflux is, wat je eraan kunt doen en hoe je hier het beste mee kan omgaan. Maar verborgen reflux bij een baby is eigenlijk weer een apart iets. Op de website over reflux, wat de ziekte is en wat voor een soort behandelingen er zijn. Kunt u hier meer informatie over terugvinden. De website www.refluxinformatie.nl biedt u veel verschillende informatie over de reflux ziekte.

Wat is verborgen reflux?

Verborgen reflux is eigenlijk iets wat voornamelijk bij een baby voorkomt. De term verborgen komt door het feit dat het niet meteen duidelijk is dat uw baby last van reflux heeft omdat deze niet veel spuugt, zoals de meeste baby’s wel hebben als ze reflux hebben. Bij verborgen reflux komt namelijk het maagzuur wel omhoog, maar het blijft hangen rondom de keel en zakt dan weer. Hierdoor is het voor de buitenwereld niet te zien dat de baby last heeft van opkomend maagzuur. Maar zoals u zich kunt voorstellen heeft de baby hier wel last van, want opkomend maagzuur zorgt ervoor dat de slokdarm naar verloop van tijd aardig geirriteerd begint te raken.

De verborgen reflux symptomen

De symptomen van verborgen reflux zijn als volgt in het kort:

  • De baby heeft regelmatig last van opkomend lucht in de vorm van boeren.
  • De baby slikt veel buiten het eten om.
  • De baby begint vaak een half uur na voeding veel te huilen zonder een duidelijke oorzaak
  • De baby begint steeds onrustiger te worden

Kortom het is zaak om uw baby goed te kennen voordat u ook de eventuele verborgen reflux herkend. Het is altijd zaak om bij het constateren van al dan niet verborgen reflux om hiermee naar uw arts te gaan. Deze kan u gericht medisch advies geven.

Wilt u meer achtergrondinformatie over verborgen reflux, ga dan eens naar de volgende website: http://www.refluxinformatie.nl/reflux-baby/verborgen-reflux/

 

Linkruil.org

Comments are closed.