Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verloskundigen Katwijk voor moeder en kind.

Op het moment dat je erachter bent gekomen dat je zwanger bent, wil je niks liever dan het beste voor jouw kind. Maar ook jezelf moet je niet vergeten. Verloskundigen Katwijk weten precies hoe ze jou daarin kunnen begeleiden. Elke situatie is anders, en de verloskundigen Katwijk weten dat. Ze zullen jou en je kind goed begeleiden gedurende de zwangerschap. De zwangerschap is een hele mooie periode, maar kan ook zeker spannend zijn. Je weet niet hoe je erop gaat reageren, en je weet ook niet goed het kind zich ontwikkeld. En daarom is het goed dat je om de zoveel tijd naar de verloskundige gaat voor een controle.

Controle:

Zoals al aangegeven is het goed voor zowel moeder als kind om in de zoveel weken een controle te houden, verloskundigen Katwijk werken normaal gesproken in een vast ritme, zo moet je tussen de 8 en 24 weken om de 4 weken even langskomen voor een controle. Hoe verder in de zwangerschap hoe regelmatiger je de controle hebt. Tussen de 25 en 30 weken zal dit eens in de 3 weken zijn, en de rest van de zwangerschap kom je gespreid over deze periode 3 keer langs. Het kan voorkomen dat je het niet vertrouwt, dan kan je altijd vaker langskomen bij verloskundigen Katwijk.

Puur verloskunde Katwijk

Woon jij in de omgeving Katwijk, wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor de beste zorg voor zowel als je kind als voor jou? Dan ben je bij Puur verloskunde in veilige handen. Zij staan in nauw contact met allerlei ziekenhuizen en artsen, zo kunnen zij het beste bepalen wat voor jou het beste is.

Contact

Wil je nu meer weten over de zorg en begeleiding tijdens jouw zwangerschap door de verloskundigen Katwijk? Neem dan een kijkje op de website en stel al uw vragen aan één van de verloskundigen van Puur verloskunde

Linkruil.org

Comments are closed.