Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verschillende type e sigaretten

In principe kan men 3 type esigaretten onderscheiden;

  1. De standaard e sigaret modellen: lijken zeer hard op een gewoon sigaret, meestal wegwerpsigaretten (beginners)
  2. De V pennen: zijn iets dikker dan de wegwerpsigaretten en kunnen gevuld worden met e-liquid (half gevorderden en gevorderden)
  3. De Mods: grote cilindervormige e sigaretten met verschillende functies en grote e-liquid capaciteit (gevorderde elektrische rokers)

Meer info >>> http://esigaretten.info

1. Standaard e sigaret – wegwerpsigaretten

Deze lijken zeer hard op een gewone sigaret. Deze esigaretten zijn opgebouwd uit een cartomizer en een batterij. De cartomizer is eigenlijk een cartridge dat de e vloeistof (met of zonder nicotine) bevat en de atomizer die zorgt voor de dampproductie. Ze zijn verkrijgbaar als wegwerpsigaretten maar bij sommige merken kan je de cartridge vervangen. Deze e sigaretten kunnen gebruikt worden voor minimaal gebruik. Bij veelvuldig gebruik zouden ze teveel kosten. Een cartridge komt ongeveer met 30 sigaretten. De batterij daar en tegen dient wel in die tijdspanne 3 keer vervangen of opgeladen te worden. De smaken zijn beperkt tot wat de winkel aanbiedt. Je kan ze wel al dikwijls kopen in tankstations en nachtwinkels.

2. V pennen

Dit zijn waarschijnlijk de meest populaire esigaretten aangezien ze zowel kunnen gebruikt worden door half gevorderden en gevorderden. Ze lijken nog sterk op een gewone sigaret maar ze kunnen bijgevuld worden met e-liquid (1 tot 2 ml) waardoor je dus in smaken kan variëren. Dat is bijna niet mogelijk met wegwerpsigaretten.

Deze e sigaretten bestaan uit een e-liquid container, de atomizer en de batterij. Een bekend type van V pennen, zijn de eGo. Die stukken kunnen onderling met elkaar gewisseld worden. Ideaal wanneer een onderdeel stuk gaat etc.. Atomizers bestaan hier uit een coil en een lont. De batterijen gaan langer mee en is afhankelijk van de grootte van je elektrische sigaret.

3. Mods

verschillende type esigarettenMods worden enkel gebruikt door professionelen of voor de zware rokers die meer e-liquid willen verbruiken. Ze bevatten verschillende functies waarmee men de atomizer kan instellen en zelfs aangeeft wanneer de batterijen bijna plat zijn. De batterijen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Het zijn aparte eenheden waardoor ze makkelijk vervangbaar zijn. Ze produceren daarbij meer damp en je moet minder sterk inhaleren om die juiste throat hit te krijgen. Daarbij kan men de coil (die de vloeistof verdampt)  manueel opbouwen naar ieders wens hoewel het aan te raden is, standaard opbouw te gebruiken.

bron: afbeelding van www.pixabay.com
Linkruil.org

Comments are closed.