Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verwijder huisstofmijt uit uw matras

Het is belangrijk regelmatig huisstofmijt te verwijderen uit uw matras. Niet alleen slaapt u op een schoner matras, het is ook goed voor uw en andermans gezondheid. Mensen die toch al vatbaar zijn voor allergische reacties hebben baat bij huisstofmijt verwijderen. De miniscule beestje poepen namelijk op je matras en dit heeft nadelige gevolgen voor onze gezondheid. Astma, hooikoorts en eczeem zijn enkele voorbeelden van erger wordende klachten.

Leefomgeving huisstofmijt
Een huisstofmijt houdt van warme, vochtige plekken. Daarom is uw matras ook de perfecte plek voor de huisstofmijt om zich als het ware te nestelen. Omdat de huismijt zich snel en gemakkelijk verspreidt, kun je het beste zelf al wat voorzorgsmaatregelen nemen om de verspreiding tegen te gaan. Laat het raam van de slaapkamer bijvoorbeeld wat vaker op en sla de dekens van je bed open. Op deze manier komt er meer frisse lucht binnen en blijft de warmte niet onder de dekens in het matras zitten.

Professionele reiniging
Om helemaal van de huisstofmijt af te zijn, kun je je matras het beste door een professioneel bedrijf laten reinigen. Zij beschikken over speciaal apparatuur om de huisstofmijt te doden en te verwijderen. De dode huisstofmijten en hun uitwerpselen worden opgezogen. Met behulp van een testreiniging wordt eerst bepaald hoeveel beestjes er in uw matras zitten en waar ze zich precies bevinden.

Slaap op een schoon matras en laat je matras regelmatig reinigen!

Linkruil.org

Comments are closed.