Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voorste kruisband gescheurd? Bekijk hier meer informatie

Voorste kruisband gescheurd

De functie van de voorste kruisband is erg belangrijk in de knie. De voorste kruisband stabiliseert namelijk de knie in voor-achterwaartse richting. Wanneer de voorste kruisband afscheurt, wordt dit ook wel een hartaanval in de knie genoemd. Zoals eerder aangegeven is de functie van de voorste kruisband erg belangrijk. Wanneer u deze afscheurt, heeft dit grote gevolgen voor uw dagelijkse functies in uw leven. Het is namelijk erg pijnlijk en niet verstandig om met een gescheurde voorste kruisband te lopen.

Wat zijn de oorzaken van een gescheurde voorste kruisband?

Er zijn een aantal oorzaken hoe u een voorste kruisband kunt scheuren. U kunt bijvoorbeeld denken aan een ongeval of tijdens het sporten. U ziet het heel erg vaak tijdens het sporten. Hier verdraait u sneller uw knie met als gevolg een gescheurde voorste kruisband.

Welke klachten kunt u ervaren met een gescheurde voorste kruisband?

Wanneer u uw voorste kruisband heeft afgescheurd, zult u veel pijn aan de knie hebben. Daarbij treed er ook vaak een zwelling op. Hierdoor is het voor artsen moeilijk vast te stellen wat u precies heeft. Dit komt vooral door de zwelling die optreedt. Is uw voorste kruisband gescheurd? Wilt u meer informatie? Bekijk dan de website van Ocon voor meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.