Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waar koop ik een goede weegschaal?

Goed, het is niet de eerste de beste vraag die u zich dagelijks zult stellen. Echter, in onze maatschappij waar afvallen, gezond eten, meer bewegen etc. een steeds grotere rol gaan spelen, zal deze vraag ook steeds meer actueel worden.

 

Welke soorten weegschalen zijn er op de markt?

Deze vraag is een stuk belangrijker en relevanter. Want, welke functies dient de weegschaal te hebben? En vindt u het uiterlijk van dit product ook belangrijk? Klein, groot, met digitale display of nog lekker ouderwets analoog met een wijzerplaat. U kunt tegenwoordig te kust en te keur gaan. Belangrijke functies zijn: het berekenen van de BMI, spiermassa, vetpercentage, vochtpercentage, botmassa en het berekenen van de BMR. Weegschalen met één of meerdere combinaties van deze functies zijn volop verkrijgbaar. Ook leuk en handig zijn de weegschalen met bijzondere toevoegingen, zoals ik ze voor het gemak maar even wil noemen: weegschaal met losse display, met thermometer, op zonne-energie, met extra capaciteit etc. etc. U ziet, een keuze maken is nog niet zo gemakkelijk.

Welke weegschaal is voor mij geschikt?

Deze vraag is natuurlijk de belangrijkste die u uzelf zou moeten stellen. Bent u een gezondheidsfreak, die alles, maar dan ook alles wil weten over BMI, BMR, vochtpercentage etc. Dan is de analyseweegschaal Beurer BF 100 wellicht een goede keuze. Deze weegschaal kan met de meegeleverde USB-kabel en software zelfs met uw PC verbonden worden. Alle waarden kunt u in grafieken weergeven. Deze weegschaal is wel één van de duurste die er op dit gebied te verkrijgen is. Bent u iemand die gewoon elke week of twee keer per week het gewicht wil checken? Dan zijn de mogelijkheden legio. Ik raad u aan om goed voor uzelf na te gaan waar u de weegschaal voor wilt gebruiken. En welke functies voor u relevant zijn. Het is immers niet voor iedereen even belangrijk welke temperatuur er buiten heerst, terwijl u op de weegschaal staat.

Tip!

Wij krijgen regelmatig van onze klanten te horen dat het aangegeven gewicht per dag  verschilt. Dat kan meerdere oorzaken hebben. Het wegen gebeurt niet altijd op hetzelfde tijdstip of de weegschaal staat niet altijd op dezelfde plek in huis. Op het tapijt zullen er altijd andere waarden worden weergegeven dan op een houten vloer. Weeg uzelf altijd op dezelfde plaats in huis en op een vaste tijd. Doe dit niet elke dag. De tijd die er dan tussen zit is simpelweg te kort om juist en accuraat te meten hoe het met u en uw gewicht gesteld is.

Contact en info.

Wilt u meer weten over weegschalen, gewicht, gezondheid etc. bezoek dan onze site. U vindt hier buiten onze weegschalen, ook veel artikelen over deze onderwerpen. Wilt u advies of hulp bij het uitzoeken van een geschikte weegschaal? Bel of mail ons gerust. Onze klantenservice staat u deskundig en vriendelijk te woord.

 

Linkruil.org

Comments are closed.