Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat doet een visagiste in Zevenaar precies?

Een visagiste is iemand met veel kennis van make-up. Visagisten worden ook vaak make-upartiesten genoemd. Een visagiste maakt iemand mooi met make-up. Een visagiste in Zevenaar kan verschillende soorten stijlen make-up aanbrengen, enkele voorbeelden hiervan zijn: een dag make-up, een avond make-up of een bruidsmake-up.

Make-up gebruik je om jezelf mooi te maken. Een visagiste in Zevenaar kan u dit leren goed aan te brengen. Er zijn veel verschillende soorten make-up die een visagiste gebruikt. Hieronder bespreken we de meest gebruikte producten:

Foundation:

Foundation gebruikt een visagiste om de huid egaal te maken. Foundation wordt aangebracht met een kwast of met een sponsje. De visagiste brengt een dun laagje aan zodat de huid er mooi uitziet voor de rest van de make-up.

Concealer:

De visagiste Zevenaar gebruikt concealer om oneffenheden op het gezicht weg te werken. Hierbij kan je denken aan rode vlekjes en puistjes. Concealer wordt door de visagiste aangebracht met een kwastje of een sponsje.

Poeder:

Poeder wordt gebruikt om het gezicht af te poederen, zodat de make-up beter blijft zitten. Ook zorgt poeder ervoor dat de huid niet gaat glimmen. Er zijn twee soorten poeder: een compacte poeder en een losse poeder. De visagiste brengt poeder aan met een poederkwast.

Blush en bronzer:

Blush en bronzer worden gebruikt om meer kleur aan te brengen in het gezicht. Blush bestaat in veel verschillende kleuren: roze, rood en perziktinten. De visagiste bepaalt welke het beste bij uw huidskleur past. Bronzer wordt gebruikt voor een gezonde uitstraling, alsof u in de zon heeft gelegen. Blush en bronzer wordt aangebracht met een blushkwast.

Oogmakeup:

Om de ogen op te maken zijn er verschillende soorten oogmake-up. Hierbij kun je denken aan oogschaduw, oogpotlood en mascara. Oogschaduw is er in alle soorten en kleuren. Vaak past de visagiste het oogpotlood aan op de kleur oogschaduw. Mascara zorgt ervoor dat de wimpers verlengen en mooi zwart zijn. De visagiste uit Zevenaar kan een mooie ooglook bij u aanbrengen voor elke gelegenheid.

Lipproducten:

Ook voor de lippen zijn er diverse makeupsoorten. Denk hierbij een lippotlood, lippenstift en lipgloss. Met lippotlood kunt u de lippen omlijnen zodat ze er mooi egaal uitzien. Dan vult de visagiste ze in met een lippenstift. Voor extra glans brengt de visagiste in Zevenaar lipgloss aan.

Linkruil.org

Comments are closed.