Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat te doen tegen een slechte adem?

Een slechte adem komt veel voor en veel mensen in Nederland hebben hier mee te maken. Het wordt voor veel mensen een groter probleem, terwijl de oplossing eigenlijk vrij eenvoudig is. Circa een kwart van de mensen heeft met regelmaat of continu last van een niet al te welriekende adem. Veelal wordt dat veroorzaakt door een bepaalde bacterie in de mond of witte aanslag op de tong. Een witte tong is iets waar je best wat aan kunt doen. Een witte tong oplossing is eenvoudig door goed je tanden te poetsen.

Zoals je wellicht wel weet leven in een mond van een mens vele duizenden bacteriën. Dit zijn allemaal bacteriën die van elkaar verschillen. Deze bacteriën zorgen in veelal alle gevallen voor een slechte adem. Soms wordt deze adem ook wel omschreven als een rotte eierenlucht. Het is vooral belangrijk dat je zorgt voor de juiste hygiëne. Veel tandenpoetsen, tandenstokers gebruiken en mondspoelwater.

Bij een hardnekkige witte tong kun je en tongschraper gebruiken. Deze kun je eenvoudig in de winkel kopen en direct gebruiken. In het begin zul je wellicht kokhalsneigingen hebben, maar na een aantal keren de tongschraper te hebben gebruikt zul je de onder controle hebben en zul je met relatief gemak de tongschraper kunnen gebruiken. Voor advies kun je ook altijd je tandarts vragen wat hij of zij jou adviseert. Mogelijk zijn er andere middelen verkrijgbaar die er voor kunnen zorgen dat je geen last meer hebt van een slechte adem. Als deze middelen er zijn, dan is het verstandig om hier gebruik van te maken.

Linkruil.org

Comments are closed.