Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Weer helemaal gerust na een bodyscan

Als je wat ouder wordt dan is het logisch dat je wat meer klachten krijgt. Je bent sneller moe, krijgt last van spieren en gewrichten of van je darmen. Ik liep eigenlijk al twee jaar rond met klachten maar ik wist niet zo goed of er nou iets aan de hand was of niet. Ik was al twee keer bij de huisarts geweest maar die zei dat de klachten horen bij het ouder worden. Toch blijft het knagen. Je bent altijd bang dat je iets ernstigs hebt. Vaak heb je het gevoel dat je door de huisarts niet helemaal serieus wordt genomen.

Een fijne ervaring met een bodyscan

Onlangs sprak ik een vriendin die ook al een dagje ouder is en het zekere voor het onzekere heeft genomen. Ze heeft een bodyscan laten doen. Ik had er zelf nog nooit van gehoord en wist niet dat het bestond. Ze vertelde me het hele proces van a tot z en ik moet zeggen dat ik direct enthousiast was. Gelukkig was bij haar de uitslag goed en zijn haar klachten dus inderdaad te wijden aan ouderdom. Maar dat ik natuurlijk niet altijd het geval. Ik denk ook dat bij mij de klachten door ouderdom komen maar ik wil gewoon rust in mijn hoofd dus ik vraag haar wat meer informatie.

Uitgebreide informatie voorafgaan aan de scan

Thuis heb ik het een en ander opgezocht. Je kunt een totale lichaamsscan laten maken maar ook een MRI scan van een deel waar je last van hebt. In mijn geval lijkt het me het beste om een totale bodyscan te maken. Dan weet ik direct waar ik aan toe ben. Of ik gezond ben of niet. Over een paar jaar ga ik met pensioen en ik wil nu zeker weten of ik daar nog lang van kan genieten of niet. Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren maar je hoort zo vaak dat mensen ziek zijn en hier te laat achter komen. Door een bodyscan kan ik dat wellicht voorkomen. Ik heb direct een terugbel verzoek ingediend en ik ga proberen zo snel mogelijk een bodyscan in te plannen. Dan kan ik straks hopelijk met een gerust hart van mijn oude dag genieten.

Linkruil.org

Comments are closed.