Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zorgverzekering 2015, wat doe jij?

Weet jij al wat je in 2015 gaat doen met je zorgverzekering? Blijf je bij je huidige ziektekostenverzekeraar of maak je binnenkort een overstap? Het wisselen van zorgverzekering kan heel veel pluspunten opleveren. Niet alleen qua premie, maar ook op het gebied van vergoedingen voor zorg. Maak maar eens kennis met Energiek. Daar vind je de beste zorgverzekering voor vrouwen.

Energiek is er voor jou!

Een ziektekostenverzekering is voor iedereen verplicht, ook voor jou. Waarom kies je dan voor Energiek? Dat is simpel, Energiek is meer dan alleen een steengoede zorgverzekering.
Je kunt rekenen op:

  • Meer vergoedingen, speciaal geselecteerd voor vrouwen. Wat dacht je van een volledige vergoeding voor de MammaPrint, bij borstkanker?
  • Altijd antwoord van een deskundige op je zorgvragen via een online consult. Van diëtiste tot verpleegkundige, van fysiotherapeut tot anticonceptie-arts, bij Energiek staan de specialisten voor je klaar.
  • Gemak. Of het nu gaat om het declareren van een zorgnota of het wijzigen van een verzekering, Energiek maakt het je graag gemakkelijk.
  • Vele extra’s, zoals leuke acties en kortingen op artikelen die je helpen gezond te worden en lekker in je vel te zitten. Profiteer bijvoorbeeld van 15% korting op alle bestellingen bij de leukste online winkel IKenIK!

Bij Energiek kun je, naast de basisverzekering, ook een aanvullende verzekering afsluiten. Zo kun je zelf beslissen voor welke zorg  je je extra wilt verzekeren. Je kunt kiezen uit maar liefst vier  aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Neem de zorgverzekering die het beste bij je past! Wil je bijvoorbeeld naast je basisverzekering je bril ook vergoed krijgen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Energiek Top verzekering en kies ieder jaar een nieuwe bril! Je gezin of partner kun je trouwens ook perfect bij Energiek verzekeren.

Wil je meer over de Energiek vrouwenverzekering weten? Bekijk dan eens de Facebook pagina of Energiek website. Wie weet geniet jij binnenkort ook van alle Energiek voordelen!

Linkruil.org

Comments are closed.