Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zwangerschap Symptomen

Twijfel je nu of je zwanger bent of niet? Heb je last van de volgende zwangerschap symptomen?

Misselijkheid

Veel vrouwen zijn door de hormonale veranderingen in het begin van hun lichaam erg misselijk. Deze misselijkheid treed voornamelijk in de ochtend op, maar bij sommige vrouwen kan dat ook gedurende de dag zijn. Vaak helpt het om dan een droog koekje te eten. De misselijkheid trekt vaak na drie maanden weer weg.

Sneller vermoeid

Een van de andere zwangerschap symptomen is vermoeidheid doordat je lichaam nu extra hard moet werken. Vooral in het begin van de zwangerschap moet het harder werken. Het gaat zich namelijk op de zwangerschap voorbereiden. Dit komt tot uiting door middel van vermoeidheid. Het enige dat je hiertegen kunt doen is vaker naar bed gaan.

Gevoelige borsten

Zoals in het vorige punt aangegeven heeft je lichaam in het begin van de zwangerschap veel werk. Zo moeten ook je borsten op borstvoeding worden voorbereid. Dit uit zich dan ook door middel van het zwangerschapssymptoom gevoelige borsten. Je borsten zullen wat groeien en vaak een beetje beurs aanvoelen. Ook dit zal tijdens de zwangerschap weer wat bijtrekken.

Geen menstruatie

Een van de meest opvallende zwangerschap symptomen is het uitblijven van de menstruatie. Tijdens je zwangerschap menstrueer je namelijk niet meer, dat is meestal ook het moment waarop veel vrouwen ervoor kiezen om een zwangerschapstest uit te voeren.

Heb je last van een of meerdere zwangerschap symptomen? Had je al ongesteld moeten zijn? Wil je nu eindelijk eens wat meer zekerheid? Schaf dan een ook zwangerschapstest aan en weet zeker of je de zwangerschapssymptomen goed geïnterpreteerd had of niet.

Linkruil.org

Comments are closed.