Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Advies bij het inrichten van uw huis met meubels

U hebt een huis gekocht, de hypotheek is geregeld en u heeft de sleutel ontvangen. Maar dan moet u uw nieuwe woning gaan inrichten. Uw meubels stonden perfect opgesteld in uw oude huis en alles past precies bij elkaar. Maar de kamers van uw nieuwe woning hebben een hele andere indeling, de lichtinval is anders dan in uw vorige huis, dus moet u weer opnieuw na gaan denken over de inrichting en de plaats waar uw meubels komen te staan. Sommige meubels gaan mee, de eethoek en eetkamerstoelen heeft u mee verhuisd, maar de slaapkamerkast en de buffetkast in de woonkamer zijn toch wel aan vervanging toe. Maar nieuwe meubels zijn kostbaar en alles kost ook nog eens veel tijd. We willen u een eind op weg helpen door hieronder een aantal praktische tips bij elkaar te zetten die van pas kunnen komen bij de inrichting van uw woning.

Een aantal tips voor uw woninginrichting

Doe inspiratie op bij woonwinkels op woonboulevards. Vaak zijn de showrooms smaakvol ingericht dor een bijvoorbeeld een interieurarchitect en kunt u een idee krijgen hoe u alles neer gaat zetten. Ok in de diverse Woonmagazines kunt u veel inspiratie opdoen.
Het is verstandig om van tevoren twee basiskleuren te kiezen die u wilt gebruiken voor de inrichting van uw woning. Kies kleuren die u prettig vind en waarbij u tot rust kunt komen. Het is heerlijk om na een dag hard werken even rustig in uw luie stoel de krant te lezen met een rustig muziekje op de achtergrond.
Bepaal van tevoren samen met uw partner, als u die natuurlijk heeft, welke stijl u mooi vind. Misschien houdt u wel erg van klassiek en uw partner juist van modern. Een optie is om in dat geval bijvoorbeeld de stijlen te mengen. Een mooie klassieke kast kan bijvoorbeeld heel mooi uitkomen bij een moderne leestafel.
Houdt er rekening mee dat sommige meubels zoals loungebanken en buffetkasten een lange levertijd kunnen hebben.
Zorgt u voor voldoende opbergruimte in huis. Dus een grote dressoirkast, hangkasten voor uw kleding, enz. zijn in dat geval naast mooi ook zeer functioneel.

Linkruil.org

Comments are closed.