Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Afzuigkap 80 cm

De afzuigkap 80 cm is ideaal gemaakt voor huishoudens die een grotere kookplaat hebben dan de traditionele keukens. Bij deze soort afzuigkap kun je al meer richtingen uit dan de kleinere varianten. Zo kun je voor deze nog altijd kiezen om de afzuigkap op te hangen boven de kookplaat, maar je hebt ook een mogelijkheid om de afzuigkap aan de muur vast te maken zodat je het risico niet meer zal lopen dat je perrongeluk je hoofd aan de afzuigkap zal stoten.

De afzuigkappen zijn snel en eenvoudig schoon te maken. Het volstaat om één keer per week met een beetje zeep en warm water de buitenkant van de afzuigkap schoon te maken. De vetfilters die erin verwerkt zitten, kun je snel en gemakkelijk losmaken en deze zijn vrijwel altijd vaatwas bestendig. Met een afzuigkap van minimaal 80 cm kun je ervoor kiezen om een ander type te nemen dan een traditionele afzuigkap.

Afzuigkap 80 cm aan de muur bevestigen

Als je het misschien beu bent om een afzuigkap traditioneel op te hangen boven de kookplaat dan zou het misschien eens iets kunnen zijn om de afzuigkap aan de muur te bevestigen zodat je alle ruimte vrij hebt en je niet eens het risico zal lopen om je hoofd tegen de afzuigklep te stoten wat heel vervelend kan zijn tijdens het koken. De afzuigkap werkt hetzelfde als de traditionele afzuigkap die je bevestigd boven de kookplaat.

Hij neemt immers direct het opstijgend vocht of het vet mee zodat het geen kans krijgt om zich ergens in de keuken te vestigen. Je kunt deze elektronisch regelen en je zet hem op de stand die je nodig hebt tijdens het koken. Hier geldt weer dat je de vetfilters in de vaatwasser kunt zetten en de buitenkant maak je schoon met zeep en water. Een mooi voordeel bij deze afzuigkap is dat je hem niet zou horen werken dankzij de efficiënte motor die erin verwerkt zit. In de meeste keukens vond je tot een paar jaar geleden alleen maar witte afzuigkappen, maar gelukkig heb je tegenwoordig al meer keuze tussen wit, zwart en innox.

Linkruil.org

Comments are closed.