Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Al een vakantie gepland?

Het is bijna weer zomer, lig jij ook al te dromen van een heerlijke vakantie die je misschien al gepland hebt of misschien nog niet? Ga je bijvoorbeeld lekker een weekje relaxen in het mooie Griekenland of ben jij meer iemand die gaat kamperen in Nederland of in de Belgische Ardennen?

Touringcar Den Haag
Ga jij binnnekort op vakantie en ga jij bijvoorbeeld een rondreis maken met een grote groep? Bijvoorbeeld met vrienden of familie? Dan is het huren van een touringcar misschien een goed idee. Gezellig met zijn allen in de touringcar. Den Haag, Brussel of ga jij naar Praag met deze grote bus? Het kan allemaal! Trek je avontuurlijke schoenen aan en ga het avontuur aan in verschillende landen of steden. Of kijk per dag waar je zin in hebt en waar je naartoe wil! Kies voor een rondreis met een luxe touringbus!

Populairste vakantiebestemmingen van de Nederlander
Nederlanders gaan het meest op vakantie naar ons buurland Duitsland. Er is in Duitsland veel te zien en te doen. Er zijn meerdere bijzondere steden die bezocht kunnen worden zoals München, Düsseldorf of Berlijn. Naast de steden zijn er ook prachtige natuurgebieden in Duitsland te vinden zoals het zwarte woud. Zelfs als je wil gaan skiën kun je in Duitsland terecht dus niet gek dat dit land zo populair is! Na Duitsland is Frankrijk het populairste land om op vakantie te gaan voor Nederlanders. Lekker op gezellige familie campings of maak een mooie rondreis langs de Franse kust. Na Frankrijk is Spanje een populaire vakantie bestemming onder de Nederlanders. Naast de Spaanse Costa Del Sol zijn de eilanden Mallorca en Ibiza ook enorm populair. Nederlanders die van de zon houden gaan het liefst naar Spanje op vakantie, want het is hier natuurlijk altijd lekker weer en lekker warm! Krijg jij al zin in de zomer? Nog een paar maanden wachten en dan kunnen we weer genieten!

Linkruil.org

Comments are closed.