Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Alles over een inbouw zwembad

Als u in uw tuin al een klein beetje ruimte over heeft, kunt u al genieten van een eigen zwembad, dat verkrijgbaar is in vele soorten en maten. wilt u liever geen inbouw zwembad? Bekijk dan eens de Intex Ultra XTR Frame zwembaden.

Welk model inbouwbad wenst u

Het besluit is genomen, er komt een zwembad in uw tuin, maar dan de hamvraag – wat voor type? Er zijn twee hoofdtypes; aan de ene kant kunt u kiezen voor een opzetbaar bad wat bovengronds wordt geplaatst, maar daar tegenover staat een inbouwmodel dat geheel in de grond verwerkt wordt. Natuurlijk heeft een opzetbaar zwembad het voordeel dat het bijvoorbeeld meegenomen kan worden bij verhuizing, maar een inbouwbad is op esthetisch vlak de mooiste keuze voor uw tuin. Natuurlijk zijn er ook nadelen, maar die wegen niet op tegen alle voordelen.

Kenmerken van een inbouw zwembad

• Design – op het gebied van design kunt u vele kanten uit. De afmetingen, modellen en vormen zijn heel divers, waardoor er betreffende uw keuze veel flexibiliteit en vrijheid is.
• Tuinontwerp – een inbouwzwembad kan heel makkelijk in uw tuinontwerp opgenomen worden. Zoals hierboven vermeld, is op design gebied alles mogelijk. Ook de mogelijke combinatie met kleuren, beplantingen en materialen kan tot in detail ontworpen worden
• Mooier resultaat – het realiseren van een inbouwuitvoering zal wel wat meer tijd eisen aangezien er ook een aanvraag gedaan moet worden voor een bouwvergunning en omdat het realiseren ervan zeer arbeidsintensief is. Dat neemt niet weg dat het verbluffende eindresultaat u zeer zeker zal bekoren.
• Maatwerk – een inbouwmodel is ook een wat duurdere optie, want er komt veel maatwerk aan te pas. Verder kunt u zelf uw budget in de hand houden, met name door de keuze voor bepaalde materialen.
• Investering – een zwembad wat ingebouwd en afgestemd wordt op basis van uw tuinontwerp is een prima investering voor de toekomst. Een eigen zwembad zal veel waterpret geven, maar het betekent ook een stijging van de waarde van uw huis.

 

Linkruil.org

Comments are closed.