Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Alles wat je wilde weten over fotolijstjes

Om  grote momenten binnen de familie in te lijsten, heb je uiteraard een erg mooie fotolijst nodig. Maar soms zijn er gelegenheden waarbij goedkope fotolijstjes volstaan. Dan ben je er natuurlijk bij gebaat dat je deze kan kopen aan een zo laag mogelijke prijs. Het zou zonde zijn om geld uit te geven aan lijstjes die bedoeld zijn om gewoon uit te delen aan mensen die bijvoorbeeld een cursus bij je gevolgd hebben of die je gewoon een klein aandenken wilt geven. Je hebt namelijk veel kans dat ze gewoon op de zolder belanden of in een doos in een berging.

Grote aantallen fotolijsten

Alles wordt in grote aantallen goedkoper, dus ook lijsten om foto’s in te plaatsen. Je kan daarvoor makkelijk terecht bij een groothandel in lijsten. Die kan je dan verder op weg helpen om een voordelige prijs te krijgen aangezien hij in jou een grote afnemer ziet. Veelal gaat het dan wel om redelijk simpele lijstjes, maar dat is nu net wat je zoekt. Hij zal je dan goedkope lijsten kunnen bezorgen zodanig dat jij kan besparen op iets wat je eigenlijk minder belangrijk vindt.

Soorten fotolijsten

Het soort fotolijst speelt natuurlijk ook al een grote rol in de prijs die je gaat betalen. Zo zal een houten fotokader een stuk goedkoper zijn dan een aluminium versie. Nog goedkoper zijn dan de kunststof lijsten. Deze worden dan ook vaak gebruikt om grote posters in te lijsten. Ze zijn dan misschien iets minder stevig, al valt dat goed mee, ze zijn een pak goedkoper dan een grote aluminium lijst.

Linkruil.org

Comments are closed.