Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Altijd een warm terras met een terrasverwarmer.

Een terrasverwarmer laat u genieten van uw terras, het hele jaar door. De Nederlandse zomers zijn vaak kort en wisselvallig. Het voor- en najaar zijn prachtig, maar vaak niet warm genoeg om aangenaam buiten te zitten. Een terrasverwarmer kan dan uitkomst bieden, zo heeft u altijd een warm terras waar het heerlijk toeven is.

Verwarming voor elk terras
Er bestaan diverse soorten terrasverwarmingen met elk een eigen verwarmingssysteem. Zo is er voor elk terras een geschikte verwarming. Er is dus een terrasverwarmer voor iedereen!
De diverse systemen zijn:

  •  Infrarood terrasverwarming
  • Terrasverwarming elektrisch
  • Heatstrip terrasverwarming

Infrarood terrasverwarming
Het grootste voordeel van een infrarood terrasverwarming op basis van een halogeenlamp is de efficiëntie ervan. Echter kan het zichtbare rode licht als hinderlijk worden ervaren. Hier zijn alternatieven voor zoals het rode licht filteren door middel van witte lampen of door glas. Dit komt de efficiëntie echter niet ten goede.

Terrasverwarming elektrisch
De elektrische terrasverwarmingen zijn uitermate geschikt voor onder parasols. Een ander bijkomend voordeel is dat deze verwarmer vochtbestendig is. Laat u vooral goed adviseren om zo tot een goede oplossing te komen voor uw terras.

Heatstrip terrasverwarmer
De heatstrip verwarmers zijn gebaseerd op de langegolf infraroodtechniek. Dit biedt zowel voor als nadelen. Een groot voordeel is dat de heatstrip geen rood licht uitstraalt, er komt helemaal geen licht uit de heatstrip enkel warmte. De vormgeving van heatstrips is strak en modern waardoor deze bijvoorbeeld zeer goed past in een serre. Een nadeel van deze manier van verwarmen is dat wanneer er (koude) wind staat het zo kan zijn dat men totaal geen warmte voelt.

Laat u adviseren!
Elk systeem kent zo zijn voor- en nadelen, van belang is om u goed te laten adviseren om zo tot een passende oplossing te komen voor uw situatie. Deskundige adviseurs van eenwarmterras.nl kunnen u precies vertellen welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

 

Linkruil.org

Comments are closed.