Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Altijd licht in het donker

Er is veel veranderd sinds de komst van de gloeilamp. Vroeger deed je een lamp in de fitting en zodra je de knop omzette was er licht. Maar tegenwoordig willen mensen het licht overal mee naar toenemen. Zaklampen zijn een goede uitkomst, maar zonder batterijen is er nog steeds geen licht.

Zonlicht is een goede vriend
Vandaar dat er steeds meer alternatieven op de markt komen, zoals de Waka Waka Light. Deze solar led lamp wordt automatisch opgeladen door zonlicht en kan tot 16 uur licht geven. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een smartphone via deze lamp op te laten.

Zulke lampen zijn enorm handig voor meerde doeleinden. In gebieden waar stroomuitval regelmatig voorkomt kan het handig zijn om een alternatief op zonne energie te hebben. Dit geldt overigens ook voor plaatsen waar simpelweg geen stroom aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan afgelegen gebieden of simpel een veld tijdens een kampeertripje.

Een goede, lichte lamp is dus handig om mee te nemen en heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Wanneer u op zoek bent naar een handige lamp, overweeg er dan zeker een die automatisch op kan laden. Al deze voordelen laten maar eens zien hoe groot de verandering is sinds de gloeilamp.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.