Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Amerikaanse koelkast

amerikaanse koelkast

De Amerikaanse koelkast wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer mensen profiteren van de gemakken die een Amerikaanse koelkast biedt.

Een Amerikaanse koelkast is veel ruimer en effici├źnter dan een normale koelvries combinatie en is in veel gevallen ook nog een stuk zuiniger in energieverbruik.

Een koelkast koop je niet elk jaar dus het is goed om je een te verdiepen in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Een Amerikaanse koelkast biedt niet alleen veel ruimte maar is ook vaak voorzien van allerlei praktische gebruiksgemakken zoals een ijsblokjes machine welke ijsblokjes produceert of crushed ice. Ook is een minibar handig welke het mogelijk maakt om zonder de koelkast deur te openen toch gekoelde drankjes of blikjes te pakken. Hierdoor blijft de kou in de koelkast en gaat er nauwelijks iets verloren.

De led verlichting in de Amerikaanse koelkast verbruikt niet alleen minder energie maar geeft daarnaast ook geen warmte af zoals een normale gloeilamp dat zou doen. In veel gevallen is er ook een 0 graden zone of Biofresh zone aanwezig waardoor groente en fruit veel langer houdbaar is.

Een Amerikaanse koelkast hoeft niet altijd op de wateraansluiting te worden aangesloten. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een waterreservoir om ijsblokjes te kunnen maken.

Kortom er valt veel te weten over een Amerikaanse koelkast dus kom eens kijken op onze website waar nog veel meer informatie en tips te vinden zijn.

http://www.amerikaanse-koelkast-kopen.nl/

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.