Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Badkamer renovatie

Heeft u thuis een badkamer op leeftijd en werkt niet alles meer zoals het hoort te werken? Dan wordt het tijd voor een renovatie van uw badkamer. Na de renovatie kunt u weer genieten van een heerlijke douche of bad. Wij kunnen uw betegeling renoveren, douche, bad en wastafels. Kort om, uw gehele badkamer. Als de renovatie door ons is afgerond, ziet het er als nieuw uit en hoeft u dit voorlopig niet meer te doen.

Douche

De douche is het belangrijkste onderdeel van uw badkamer. U doucht bijna elke dag dus een goede douche is van belang. Een douche op de juiste temperatuur is een genot en erg belangrijk om de dag goed te beginnen. Er zijn verschillende soorten douchecabines, de meest voorkomende is een afgesloten glazen ruimte. De bovenkant is open, zo komt er voldoende zuurstof binnen. Een groot voordeel van een douchecabine is dat hij goed is afgesloten en op deze manier blijft de rest van de badkamer droog. Douchecabines komen in verschillende afmetingen voor, een vierkante, kwartronde, vijfhoekig en rechthoekig. U kunt ook kiezen voor een inloop douche. De inloop douche wordt steeds populairder en ook steeds goedkoper. De inloop douche geeft een luxe uitstraling en meer ruimte in uw badkamer. Een inloop douche bestaat maar uit 1 of 2 glazen wanden en kan met of zonder douchebak worden gemaakt.

Renovatie

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer? Maar heeft u geen zin in een grote verbouwing, dan kunt u kiezen voor een badkamer renovatie. U kunt zelf kiezen in wat voor mate u uw badkamer wilt renoveren. Heeft u schimmels of is er ergens schade in uw badkamer, dan kunt u kiezen om dat gedeelte van de badkamer te renoveren. Het vernieuwen van uw douche of betegeling, kan al zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling. U kunt de renovatie zo duur maken als u zelf wilt. Door alleen de douche aan te pakken hoeft het niet duur te worden maar als u ook nog opnieuw wilt betegelen wordt het aanzienlijk duurder. De keuze is aan u, wij staan voor u klaar.

Linkruil.org

Comments are closed.