Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Barkrukken inspiratie op Pintererst

begotenHeb je een leeg hoekje in de kamer en wil je die opvullen met een hoog tafelblad en een paar barkrukken, of heb je altijd al gedroomd van een keukeneiland met barkrukken? Een goede manier voor dat je barkrukken wilt gaan kopen, is om daarvoor wat inspiratie op te doen door eens rond te snuffelen op Pinterest. De talloze pins van zowel bedrijven als particulieren kunnen je op leuke ideeën brengen!

Soorten en stijlen barkrukken

barkrukken benen nonnenDoor een goede keuze te maken, kun je met je barkrukken echt je interieur compleet maken. Barkrukken zijn er in eindeloos veel stijlen en soorten, van stoere tot sierlijke barkrukken, van modern tot klassiek en van heel eenvoudig tot prachtig gedessineerd.  Kijk maar eens rond tussen de talloze foto’s op Pinterest. Zo vindt je er hele bijzondere barkrukken in vorm van sexy damesbenen, op de foto zie je deze krukken op een rijtje (die overigens allemaal uniek zijn) met een stelletje nonnen erop; een hilarisch gezicht.

De foto met begoten barkrukken is ook erg mooi. De zitting lijkt te bestaan uit een groot, glooiend gevormd en geëmailleerd stuk metaal met fraaie kleuren. Dat zijn mooie barkrukken voor in een rustig interieur zodat deze kleuren helemaal tot hun recht komen.

lattenHout is ook een materiaal dat je veel tegenkomt; bijzondere barkrukken zijn bijvoorbeeld gemaakt van een bundel latten in verschillende lengten die bij elkaar worden gehouden door een ijzeren band. Een erg mooi effect is dat. Leuke barkrukken in vierkante vorm waardoor de houtsoort goed uitkomt, zijn ook helemaal in. Sierlijk zijn ze niet, maar ze hebben wel een moderne en toch warme uitstraling.

De retrostijl met een combinatie van roestvrijstaal en kunststof of leer blijft altijd wel populair, lijkt het. Vaak zijn deze in diverse kleuren te krijgen of verkrijgbaar in een set met verschillende, primaire kleuren. Persoonlijk vind ik de fifty’s stijl erg leuk. Het zijn mooie barkrukken met sierlijke, roestvrijstalen poten en een ronde, zwartleren zitting. Deze mooie barkrukken passen eigenlijk overal wel bij.

keukenEr zijn veel pins van alleen de barkrukken, maar wat vooral ook de moeite van het bekijken waard is, zijn de foto’s met een keukeninterieur waar de krukken in staan. Zo kom je verschillende soorten keuken interieurs tegen waarbij je veel inspiratie kunt opdoen voor je eigen keuken en interieur.

Door dit soort foto’s kun je goede ideeën opdoen en besluiten welke barkrukken in jouw huis, keuken en interieur passen. Gebruik dus ook voor het kopen van barkrukken eerst  pinterest en laat je door de vele foto’s inspireren. Zoek in pinterest op barkruk, barstoel, barstool maar ook op barhocker de Duitse term voor barstoel.

Veel plezier met je ontdekkings- en inspiratietocht.

Linkruil.org

Comments are closed.