Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bedrijfspand Ede

Bent u op zoek naar een makelaar in de buurt van Ede? Dan bent u op het goede adres. Het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning of bedrijfspand is nog niet zo gemakkelijk als dat u misschien denkt. Vooral als je niet precies weet waar de aandachtspunten liggen en waar op gelet moet worden in de situatie.

Als makelaar met een bedrijfspand Ede willen we u graag verder helpen in het zoeken naar of het verkopen van een woning of bedrijfspand. We denken graag met u mee en geven u maatwerk advies.

Voordelen van ons bedrijfspand Ede:

  • Maatwerk advies en begeleiding
  • Uitgebreide vakinhoudelijke kennis van de vastgoedmarkt
  • Omvangrijk netwerk
  • Persoonlijke betrokkenheid en gericht op samenwerking

Bij het verhuren of verkopen van een woning of bedrijfspand is het fijn om een makelaar te hebben die weet wat aanpakken betekend. Bij ons bedrijfspand Ede werken betrokken en zeer gedreven makelaars die u inzicht willen geven in de actuele commerciële vastgoedmarkt. Welke risico’s zijn er om rekening mee te houden? Wat is een realistische opbrengst als het gaat om de verkoop of verhuur van een woning of bedrijfspand? Welke juridische aspecten komen hierbij kijken of spelen een rol? En het belangrijkste; hoe kunnen we het beste de vastgoedmarkt betreden en hierop inspelen?

We begeleiden u bij bijvoorbeeld het bezichtigen van verschillende locaties, woningen,  bedrijfspanden, voeren onderhandelingen uit en zorgen voor de totale afhandeling van een traject. Hieronder valt bijvoorbeeld het controleren van de huur of koop overeenkomst en de begeleiding van een overdracht.

Bent u geïnteresseerd geworden, en wilt u weten wat we in uw situatie voor u kunnen betekenen? Of wilt u nog meer informatie over bepaalde onderwerpen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder!

Linkruil.org

Comments are closed.