Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bekijk een impressie van onze gevelbekleding

Impregnatie van uw gevel geeft de voorgevel een authentieke uiterlijk en promoveert tevens de taxatiewaarde flink. Een belangrijk type gevelbekleding is gevelbekleding hout dat gecoat is met Emprira Mahonie dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen Deze spuitverf wordt opgespoten met behulp van efficiënte schildertechnieken voor het spuiten van beits. Onze gevelbekleding hout is van hoogwaardige kwaliteit en wordt veelvuldig al in één werkdag verwezenlijkt.
Een recent uitgevoerd project van ons is een prachtige houten gevel in Buurse waarbij wij de gehele buitenkant van een laag coating voorzien hebben. Als u graag wilt dat u geen last meer heeft van groene aanslag op uw bedrijfspand, blijft de conditie van uw huis uitstekend.

Wij komen graag bij u op bezoek om de situatie in situ te analyseren, zodat wij het aantal uren werk kunnen inschatten. Na controle kunnen wij een prijsopgave samenstellen. Om u een gedetailleerd beeld te geven van de gevelbekleding, hebben wij een aantal voorbeelden voor u. Daardoor leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede impregneren van uw gevel. Zo zullen wij het oppervlak nooit schilderen alvorens het is afgewerkt met de schuurmachine. Wist u dat onze spuittechniek twee keer zo snel werkt als dat wij hetzelfde oppervlak met een roller doen?.

Linkruil.org

Comments are closed.