Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bescherm je matras tegen huisstofmijt

Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. Dat is nu net het vieze aan de huisstofmijt. Ze vermenigvuldigen zich in sneltreinvaart, maar het is moeilijk ze te vinden en effectief te verwijderen. De huisstofmijt leeft het liefst op warme, vochtige plaatsen en dan is je matras of tapijt de ideale plek. Je kunt ze het beste detecteren en verwijderen met behulp van professionele bedrijven. Zij hebben bovendien de juiste apparatuur om de beestjes voor eens en altijd te verwijderen, want met een mattenklopper, kom je er niet.

Huisstofmijt verwijderen is niet alleen goed voor je gevoel, maar ook voor je gezondheid. Als gevolg van de huisstofmijt en hun uitwerpselen kun je last krijgen van allergische reacties, denk bijvoorbeeld aan eczeem. Nog erger is dat je astma kunt krijgen of meer last kunt krijgen van je hooikoorts.

Laat je matras daarom professioneel reinigen. Met een speciale testreiniging worden de kleine beestjes gedetecteerd, zodat men weet waar ze zitten en met hoeveel. Hierna vindt de grondige reiniging plaats. De beestjes worden gedood en losgetrild, zodat zij en hun uitwerpselen gemakkelijk opgezogen kunnen worden. Je matras is nu heerlijk schoon!

Laat je matras met regelmaat reinigen, want de huisstofmijt is een geniepig beestje dat zich snel verspreidt.

Linkruil.org

Comments are closed.