Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Betonschutting

Betonschutting

Een betonschutting is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vooral in de moderne tuinen worden de oude houten schuttingdelen al snel vervangen voor een luxe houten schutting met beton. De schutting heeft weinig onderhoud nodig en is lekker sterk gebouwd dankzij de toevoeging van beton. Naast een stuk massief beton kan je ook kiezen voor beton dat bewerkt is. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting waarbij de onderzijde voorzien is van een stenen look. Dit sluit vaak prachtig aan bij natuursteen en nog een plus punt is dat je de luxe houten schutting met beton vaak inclusief plaatsen kan bestellen.

Goedkope schutting ter vervanging van een oude schutting

Als je geen betonschutting wil, maar gewoon een goedkope schutting als tijdelijke vervanging dan kan je het beste online kijken. De kans is groot dat je een houting schutting vindt die betaalbaar is. Ondanks de prijs gaat de schutting vaak nog jaren mee en kan je er absoluut nog lang van genieten. Een goedkope schutting hoeft dus absoluut geen miskoop te zijn in jouw nieuwe tuin.

Erfafscheiding voor een beetje privacy

Als je nu nog geen erfafscheiding hebt dan begrijpen we heel goed dat je zo snel mogelijk een tuinafscheiding wil maken. Het is dan ook duidelijk welk deel van de tuin van jouw is en welk deel van de buren. Het is wel belangrijk dat je de erfafscheiding even overlegt met de buren. Je mag niet zomaar een schutting in het midden van de scheiding plaatsen. Willen de buren dit liever niet? Plaats de schutting dan tegen de erfafscheiding van de buren aan. Je hoeft dan ook niet te overleggen omdat het je eigen grond is.

Linkruil.org

Comments are closed.