Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bloomingville

Bloomingville is een Deens merk dat woonaccessoires produceert. Het merk is groot geworden door hun eigenzinnige stijl. De stijl van dit merk is namelijk gebaseerd op landelijkheid en Franse vintage. Hierdoor kan dit merk omschreven worden als stoer, maar tegelijkertijd ook chique. De producten van Bloomingville gaan dan ook prima samen met andere stijlen, die zowel landelijk als zeer modern kunnen zijn.

Wat voor producten maakt Bloomingville?

Bloomingville maakt verschillende woonaccessoires, zoals kleine meubelen, maar ook versiersels zoals waxinelichthouders en kussens met een leuk motief. Ook theedoeken en zelfs complete ligstoelen behoren tot het assortiment van dit merk.

Waar vindt u de producten van Bloomingville?

Iedere zichzelf respecterende handelaar in interieurverzorging biedt ook het Bloomingville merk aan. Niet alleen de grotere winkelketens, maar ook veel webshops zijn begonnen met het aanbieden van de producten van dit merk. Doordat het aanbod behoorlijk groot en gevarieerd is, is het merk behoorlijk succesvol aan het worden. Zelfs de grotere webshops hebben Bloomingville al omarmd en promoten het als een nieuwe revolutie op het gebied van interieurdesign. U kunt de producten van Bloomingville dan ook eerst zelf bekijken in verschillende winkels, maar als u er de voorkeur aan geeft om producten online te bestellen dan kunt u dit ook gemakkelijk doen. Er zijn namelijk vele webshops te vinden die de producten van Bloomingville aanbieden. Uiteraard hebben zij niet allemaal een even uitgebreid assortiment, dus als u het bij de ene winkel niet kunt vinden kunt u altijd nog naar een andere Bloomingville winkel gaan.

De prijs van Bloomingville

Vaak wordt er bij design meteen gedacht aan zeer dure producten. Bij Bloomingville is het echter anders. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en deze op een leuke manier te bewerken en aan te kleden weten zij de prijs juist relatief laag te houden. Design hoeft helemaal niet duur te zijn, en Bloomingville is het ideale merk om dit te bewijzen!

Linkruil.org

Comments are closed.