Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bouwstofzuigers in actie

Op de werkvloer kun je vaak niet volstaan met een normale stofzuiger. Vaak is het vuil te grof om op te zuigen met een alledaagse huisstofzuiger en daarom moet je sterker materieel inzetten. Een bouwstofzuiger, ook wel een waterstofzuiger of een industriële stofzuiger is dan de juiste keuze. Vaak komt het binnen een bedrijf ook voor dat er vloeistoffen worden geknoeid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan water, koelvloeistof en olie in een garage. Je wilt er dan geen bende van maken en dit toch wel snel weer opruimen. Gelukkig kan dan met een bouwstofzuiger.

Eurom force 1012

Er zijn verschillende soorten bouwstofzuigers danwel waterstofzuiger die goed hun werk doen. Eén van de meest gangbare merken en typen is wel de Eurom force 1012. Dit heeft als reden dat deze robuuste stofzuiger een groot vermogen en inhoud heeft en daarnaast toch vrij voordelig geprijst is. Deze bouwstofzuiger kan niet worden ingezet voor het allerzwaarste werk, maar voor middelgrote klussen binnen uw bedrijf is deze stofzuiger prima inzetbaar. En ook neemt de stofzuiger niet veel ruimte in waardoor u deze gewoon ergens in een hoekje kunt plaatsen. Dan is de bouwstofzuiger altijd bij de hand mocht u deze eens direct nodig hebben.

Uiteraard zijn er nog vele andere merken en typen bouwstofzuigers of waterstofzuigers. Welk merk u precies moet hebben en welk type hangt even af van het werk dat de stofzuiger moet doen. U kunt hierover het beste informatie inwinnen bij een dealer of bij een verkoper van de stofzuigers op het internet. Mensen met verstand van stofzuigers kunnen u dan verder helpen.

Linkruil.org

Comments are closed.