Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bureaustoelen en kantoormeubelen voor een goede eerste indruk

Een eerste indruk is belangrijk, dat weet iedereen. Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, heb je al snel de neiging een oordeel te vormen zonder de personen in kwestie daadwerkelijk te kennen. Iemand die er verzorgd uitziet, heeft vaak meer succes dan iemand in vieze kleding met een smoezelig uiterlijk. In het bedrijfsleven is dat niet anders. Wanneer een vertegenwoordiger in een dure SUV aan komt rijden, maakt hij een betere indruk dan een vertegenwoordiger in een kleine Fiat Panda.

De entree en eerste indruk van een bedrijf of kantoorpand zijn daarom erg belangrijk. Potentiele en bestaande klanten moeten bij binnenkomst direct het gevoel krijgen bij een echte professional te zijn binnengestapt. Daarnaast straalt een mooie bedrijfsruimte vertrouwen en succes uit. En mensen doen nu eenmaal graag zaken met een succesvol bedrijf. Kortom, een mooie entree, ontvangstbalie en een comfortabele wachtruimte zijn een echte must.

Onlangs hebben mijn zakenpartner en ik dan ook besloten de kantoormeubelen van onze vestiging in hartje Utrecht te vernieuwen. Al jaren doen wij zaken met EM Kantoorsystemen. Dit bedrijf in Leerdam heeft alle denkbare kantoorartikelen op voorraad en we kunnen altijd rekenen op kwaliteit en een snelle levering. Voor de nieuw te bestellen kantoormeubelen hebben we daarom ook een beroep gedaan op dit bedrijf en hebben we een bezoek gebracht aan de showroom in Leerdam.

We hebben uiteindelijk prachtige ergonomische bureaustoelen, grote bureaus en een compleet nieuwe balie uitgezocht. Alles perfect op elkaar afgestemd. Zoals we van EM Kantoorsystemen gewend zijn, verliep de levering perfect en is de kwaliteit gewoonweg fantastisch. Ons pand heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Inmiddels hebben we ook de muren opnieuw laten schilderen en hebben we gekozen voor een paar kleurrijke, abstracte schilderijen.

Maar uiteraard is niet alleen de uitstraling van ons bedrijf van belang. Er moet ook gewerkt worden. Doordat we gekozen hebben voor zeer comfortabele bureaustoelen, is het zitcomfort van het personeel aanzienlijk verbeterd. Ook de hoogte van de bureaus is op de stoelen afgestemd. Hierdoor worden klachten zoals RSI voorkomen. Dit komt natuurlijk de productiviteit weer ten goede. We zijn daarom wederom dik tevreden over de producten van EM Kantoorsystemen.

Linkruil.org

Comments are closed.