Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Cadeaus uitzoeken steeds makkelijker

fonq-cadeausOns leven is in meerdere opzichten beter geworden dankzij internet. We zijn niet langer afhankelijk van krant en televisie voor nieuwsvergaring, we kunnen online cursussen volgen, interessante nieuwe contacten opdoen en vanuit huis winkelen. Vooral dat laatste heeft mij heel wat tijd en moeite bespaard.

Zelf ben ik bijvoorbeeld een ster in uitstellen als het aankomt op het kopen van een leuk cadeau. Fonq.nl timmert al jaren goed aan de weg met een groot aantal gespecialiseerde webshops in categorieën als huis, tuin, wellness en design. Houdt de jarige van barbecueën? Fonq.nl heeft er een speciale webshop voor. Zoek je een Sinterklaascadeau voor een echte nerd? Ook voor gadgets ben je bij Fonq.nl aan het juiste adres. En ga zo maar door.

Uniek: productvideo’s

Natuurlijk is deze webwinkel niet de enige die over een groot assortiment beschikt. Wat Fonq.nl echter van de rest onderscheidt is een super-professionele aanpak. Met ruim 60 medewerkers kan dat ook niet anders. Programmeurs, SEO-specialisten, grafisch ontwerpers en magazijnpersoneel slaan dagelijks de handen ineen om de nummer 1-positie van deze thuiswinkelgigant uit te bouwen. Zelf vind ik het spectaculair hoeveel video’s Fonq.nl heeft opgenomen om het design en de werking van vrijwel alle producten te demonstreren. Dat zie je nergens zo grootschalig terug.

Postorder zonder post

Waar postorderbedrijven grote moeite hadden om zich aan het internettende publiek aan te passen, is Fonq.nl in relatief korte tijd tot de onbetwiste leider in vele markten uitgegroeid. Zo snel, dat Wehkamp besloot een meerderheidsbelang in de organisatie te nemen, onder het mom van: If you can’t beat them, join them.

Ik hou van gemakkelijk, eerlijk en toegankelijk. Fonq.nl voldoet aan al die criteria en heeft dit gewoontedier aan zich weten te binden. Achteraf kunnen betalen en gratis mogen retourneren mag lang niet overal, maar mijn “fonkelende” thuiswinkel doet daar niet moeilijk over. Aanrader!

Linkruil.org

Comments are closed.