Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Creëer je eigen schaduwplek in de tuin

In de zomer is het natuurlijk heerlijk om je eigen tuin te kunnen genieten van de zon. Je hoeft namelijk helemaal niet naar de zee of naar het zwembad om te genieten van zomerse omstandigheden. Een heerlijke ligstoel in de tuin en een verkoelend drankje kan al voldoende zijn. Aan het einde van de dag de barbecue aan en de dag is helemaal compleet. Soms kan het echter ook net even te warm zijn in de zon en heb je wellicht behoefte aan wat schaduw. Dat is lang niet in iedere tuin even eenvoudig. Gelukkig zijn er ook manieren waarop je zelf voor een schaduwplek in je tuin kunt zorgen. Een harmonicadoek is daar een goed voorbeeld van.

Wat is een harmonicadoek?

Een harmonicadoek kan misschien het beste omschreven worden als een schaduwdoek. Daarmee is het dus mogelijk om zelf voor schaduw te zorgen in de tuin waarbij je dus ook zelf bepaalt waar die harmonicadoek uiteindelijk komt te hangen. Meestal bestel je zo’n harmonicadoek inclusief een pergola die je eenvoudig zelf kunt monteren. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende pergola’s zoals een volledig vrijstaande variant of een variant die aan één of meerdere zijdes tegen een muur of geven wordt geplaatst. Daarbij zijn er ook nog eens heel veel verschillende maten harmonicadoeken te krijgen, zodat je zelf kunt bepalen hoe groot het gedeelte van de tuin wordt waar de schaduw te vinden is.

Onmisbaar

Eigenlijk kan geen enkele tuin zonder zo’n harmonicadoek. Het fijne is dat je door deze doek de keuze hebt of je al dan niet in de schaduw gaat zitten. Je maakt de tuin zo een stuk veelzijdiger. Wanneer je wilt zonnen, ga je heerlijk vol in de zon zitten en als dat te warm is, neem je plaats onder de harmonicadoek!

Linkruil.org

Comments are closed.