Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

dakgoten vervangen

De dakgoot vervangen

Het is heel erg belangrijk de juiste materialen te gebruiken, maar ook de uitvoering van het project moet goed zijn. Een goot moet bijvoorbeeld aflopen in de richting van de afvoer. Maar eigenlijk hoort dat aflopen onzichtbaar te zijn, simpelweg omdat anders uw gevel scheef zal lijken.

Zinken goten moeten opgehangen worden met beugels zonder dat er spanningen optreden, omdat het relatief zachte materiaal anders zal gaan rekken. Ook daarom is het belangrijk niet zelf te gaan werken aan het vervangen van uw dakgoot, maar vakmensen te zoeken voor het dakgoot vervangen.

De afvoer

Bij het vervangen van de dakgoot komt nog een klein probleem om de hoek kijken. Wat doet u met het regenwater? Een zinken regenpijp naar een regenton of de stoep en klaar is kees? Daar zal uw gemeente niet blij mee zijn.

Ook voor het maken van een afvoer (ook wel hemelwater afvoer genoemd, H.W.A.), inclusief de aansluiting op het riool, is vakkennis en ervaring nodig.

Die vakkennis is er, voor heel betaalbare prijzen. Het plezier dat u gaat hebben van dakgoten die werken en jarenlang mee gaan, die het regenwater goed afvoeren en dus zorgen dat het dak niet gaat lekken, weegt ruimschoots op tegen de kosten.

Linkruil.org

Comments are closed.