Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dakverzorging in het voorjaar

Dakdekkerbedrijf Kewodak is al 30 jaar een begrip in de Randstad en zelfs daar buiten.
Dit dakdekkerbedrijf uit Alphen aan den Rijn heeft zich gespecialiseerd in platte daken. Bijvoorbeeld kunststof dakbedekking of EPDM.
Kewodak is een betrouwbare partner als het gaat om dakdekken. Stichting Dakmerk heeft voor 2014 wederom het keurmerk uitgedeeld aan Kewodak. Een extra stukje zekerheid als het gaat om kwaliteit in materiaal en uitvoering.

Een gezond dak? Vraag een dakinspectie aan!

Voor dak-onderhoud of spoedreparatie bij lekkage is zelfs een speciale afdeling in het leven geroepen: Kewodak Service! Deze serviceafdeling van Kewodak houdt zich onder andere bezig met:

-Dakonderhoud
Spoedreparatie dak, 24 uur
-Dakinspectie
-Dakbeveiliging/ valbeveiliging

In het voorjaar is het verstandig om een dakinspectie aan te vragen. De goten worden gereinigd, mosgroei verwijderd en de dakbedekking wordt nagelopen of haarfijne scheurtjes die kunnen uitzetten of juist krimpen bij schommelingen in temperatuur.
Uw wilt immers met een gezond dak het mooie weer begroeten!

Middels een dakinspectie of bestandsopname krijgt u volledige inzage in de conditie van uw dak. Tevens weet u welke dakreparatie u op termijn kunt verwachten. Handig als u een meerjaren planning maakt mbt dakonderhoud.

Bekijk de website van www.kewodak.nl of www.kewodakservice.nl voor meer informatie.

lekkage dak

Lekkage aan het dak? Bel Kewodak of Kewodak Service!

Linkruil.org

Comments are closed.