Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De 5 leukste blogs over interieur ideeën

Het vraagt een grote krachttoer om van een woning een thuis te maken. Eender wie dagdroomt wel van een leuk decoratie, maar het is uiteraard zwoegen om er aan te beginnen. Voorafgaand aan het inrichten van de woonkamer of de slaapvertrekken wil je je uitgebreid laten onderdompelen in inspiratie. Op het wereldwijde web ontstonden daar gespecialiseerde websites voor. Deze blogs geven een heleboel decoratie ideeën mee waar jij dan op voort kan denken om zo tot je persoonlijke creatie te komen. Onafhankelijke websites kunnen veelal ook een handige prijsaanwijzing meegeven zodat u weet waaraan je begint. Dit zijn 5 bekende blogs omtrent interieur en decoratie:

Desiretoinspire.net is een zeer visueel aangename blog die verschillende decoratieideeën analyseert, maar vooral visueel maakt. Je zult eventueel merken dat de site enigzins traag verschijnt, maar je wachten wordt beloond met erg scherpe foto’s. Jo en Kim zorgen ervoor dat er op regelmatige basis nieuwe posts verschijnen op deze website zodat je op je gemak gedurende een pauze wat leuke ideeën kan opdoen. Om de maandagblues te doorbreken, verzamelen ze elke week grappige van ‘huisdieren op meubels’!

Woonblog.be, de blog van Tom en Britt, is in 2012 gestart en kaapte sinds die start al twee edities op rij de Weekend Blog Award voor Best (Deco &) Design Blog. De posts zijn opgemaakt in een erg intieme stijl en zijn onlosmakelijk verbonden met het leven dat het uitbreidende gezin leidt. Het kan daarom voor een pak mensen heel vertrouwd zijn en een heleboel vragen oplossen die zij zich stellen. Het succes van Woonblog heeft er zelfs toe geleid dat er een boek verschenen is met allerlei adviezen, ideeën voor doe-het-zelf decoratie en interieurideeën, het Woonboek genoemd.

Interieurdesigner.be is een grote steun voor wanneer je het niet bij kijken wilt laten. Deze site verzamelt verscheidene verwezenlijkingen, tips en adviezen die je aansporen om er zelf ook aan te beginnen. Of je nu een woonkamer, kantoorruimte of een restaurant wil decoreren, hier vind je inspiratie waar je mee aan de slag kan. Eens je weet wat je precies wil, kan je zelfs op deze site enkele offertes verzenden. Je ziet het, alles op Interieurdesigner is in plaats gezet om je ideeën te geven en de hindernissen tot de uitvoering te verlagen.

Blog.acaza.be is de blog die bijgehouden wordt door Acaza, een webshop die zich bezighoudt met muurdecoratie zoals fotokaders en andere interieurstukken. Ze bieden op hun website een uitgebreide kijk op hun gamma en geven ook allerhande handleidingen mee om je verder te helpen. Het handige is dat u na het lezen over een tof idee niet aan een vervelende speurtocht moet beginnen. Als je iets interessants leest, kan je eenvoudig naar hun online shop gaan en het product voordelig kopen. Als je op zoek bent naar een moderne muurdecoratie, dan vind je op blog.acaza.be zeker wat je zoekt.

Indien je, ten slotte, in een appartementsgebouw woont, dan moet je eens langsgaan op AppartmentTherapy.com om inspiratie te verzamelen. De schrijvers hier hebben er een kunst van gemaakt om in kleine ruimtes een maximaal interieur te plaatsen. Hun plan is om de wereld te vernieuwen, één appartement per keer. Ze houden onder andere projecten bij van redacteuren die aan het verbouwen zijn en geven zowat dagelijks een before – after artikel waarbij ze in de meeste gevallen klaar en duidelijk ook de kosten afbakenen. Je vindt er dus voor elk budget wel iets wat je interesseert, van een revolutionaire verbouwing tot een geniale IKEA-hack.

Linkruil.org

Comments are closed.