Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De allerbeste messen, wijnglazen en ander servies!

Echte chef-koks gebruiken de allerbeste messen—dus waarom zou jij genoegen nemen met minder? Met de juiste messen en de juiste messen accessoires word jij vanzelf een sterren-kok! Of nou, je hebt in ieder geval zeer mooie groenten, aardappels en vlees of vis gesneden. Wanneer jij goede messen gaat kopen is het ook belangrijk dat je ze goed onderhoud. Niets is immers zo vervelend als botte messen. Dit kan zeer gemakkelijk voorkomen worden door bijvoorbeeld een slijpsteen aan te schaffen! De meeste messen zijn namelijk gemaakt van chroomstaal, wat betekent dat de messen vrijwel zo-goed-als-nieuw zijn naar een goede slijpbeurt. Een slijpsteen is bovendien nog zéér makkelijk in gebruik! Je houdt het mes simpelweg stevig vast en trekt vervolgens het mes over de slijpsteen richting jezelf toe (een hoek van circa 60 graden). Pas wel heel goed op je vingers, anders gebeuren en vervelende ongelukken.

Messen slijpen

Naast een slijpsteen kunnen messen ook geslepen worden met behulp van een aanzetstaal. Je houdt de steel simpelweg rechtop en slijpt het mes door het mes langs het aanzetstaal naar beneden te schuiven. Verschillende aanzetstalen bevatten zelfs diamantsplinters. Deze splinters zorgen ervoor dat het mes zeer snel geslepen wordt. Er is immers vrijwel niks harder dan diamant dus dit is het pérfecte materialen om jouw messen te ontdoen van oneffenheden.

Nu je precies weet op welke manier jij jouw messen het beste kunt onderhouden is het tijd voor nieuwe messen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dunschiller? Deze zijn perfect om bijvoorbeeld aardappels of appels mee te schillen! Een hakmes is daarentegen perfect om vlees (met bot) in stukjes te hakken voor wanneer jij bijvoorbeeld een soep maakt. Daarnaast zijn er ook nog speciale trancheermessen, fileermessen, santoku messen en nog veel meer! Bekijk de functie van de mes en dan weet jij precies waarvoor het mes het best geschikt is!

Maak je keuken compleet

Naast een aantal goede messen heb je nog veel meer keukenaccessoires nodig om je keukenmateriaal compleet te maken. Drink je graag een wijntje? Dan heb je hiervoor vanzelfsprekend ook de juiste glazen nodig, maar ook een plek om de wijn te kunnen bewaren. Meer informatie over het bewaren en serveren van wijn ga je naar https://www.eurocave.nl/.  

Afbeeldingsresultaat voor wine pexels

 

Linkruil.org

Comments are closed.