Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De beste elektrische heater voor in de tuin

Op warme dagen wil je zo lang mogelijk van het fraaie weer genieten en dus blijf je tot in de late uurtjes buiten zitten. Vooral met familie, vrienden en de barbecue kan het een heel gezellige zomeravond worden. Het nadeel is alleen dat het ‘s avonds wat killer kan gaan worden. Om te voorkomen dat je de benauwde woning weer in moet, kun je ook een elektrische heater installeren. De heater zorgt ervoor dat het behaaglijk warm blijft en je nog lang van een gezellige avond kunt genieten.

Soorten heaters

Het voordeel van een elektrische heater is dat je geen houtvuur hoeft te maken waardoor je met houtblokken in de weer moet en je ook nog voor overlast kunt zorgen met rook. De elektrische heater sluit je aan en je profiteert direct van een behaaglijke warmte. En er zijn vele mogelijkheden om een elektrische heater op je terras te plaatsen. Heb je ruimte aan de muur, dan kun je een elektrische heater ophangen. Heb je een afdak, dan kun je ook een fraai heater aan het plafond ophangen. Wil je je heater gemakkelijk kunnen verplaatsen, denk dan na over een staande heater die je gewoon op je terras zet die op een schemerlamp lijkt. Er zijn ook exemplaren die je onder een parasol kunt hangen.

Techniek van het elektrisch verwarmen

Elektrische heaters kunnen op verschillende manieren warmte afgeven. Hierbij is infraroodwarmte het meest efficiënt. Met infraroodtechnologie wordt namelijk niet de lucht verwarmd, maar objecten en mensen zelf. Hierdoor gaat er geen warmte in de lucht verloren, maar wordt er optimaal van de warmte geprofiteerd. Met de huidige techniek hoef je niet bang te zijn dat heaters veel energie verspillen. Elektrische heaters zijn momenteel erg energiezuinig en je hebt direct warmte.

Linkruil.org

Comments are closed.