Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De luxe big green egg barbecue: de houtskool gestoofde steenoven

 

Wat kan men allemaal met de Big Green Egg?
In een Big Green Egg steenoven kan men bakken, grillen, stoven, slow cooking en barbecuen.
Met deze steenoven kan men buitenhuis evenveel of zelfs meer dan men in de normale keuken kookt. Het is vergelijkbaar met een openluchtrestaurant.
Naargelang wat men wil doen kan men hout of houtskool gebruiken. Voor bakken en grillen geniet hout de voorkeur. Voor de traditionele barbecue gebruikt men het best houtskool om die typische barbecuesmaak te bekomen. Houtkool geeft wel het minste afval bij gebruik.
De temperatuur in een steenoven kan oplopen tot 1100 graden. Door de warmtecircullatie blijven alle oorspronkelijke smaken behouden.
Gebruiksvriendelijkheid
Bij alle bereidingen is het aangeraden de koepel van de steenoven zo veel mogelijk gesloten te houden. Dit om de smaak volledig tot zijn recht te komen.
Via de onderste schuif kan u de temperatuur gemakkelijk regelen. De keramiek zorgt ervoor dat de hitte wordt opgevangen. De buitenkant zal nooit warm worden en is daarom uiterst veilig in gebruik. Tevens is de keramiek ook isolerend en kan zelfs in de winter gebruikt worden.
5 modellen
Deze reeks van Big Green Eggs bestaat uit 5 modellen van big green egg  mini tot XXL naargelang de nood en het gebruik. Er bestaan ook een aantal accessoires die de gebruiksvriendelijkheid nog aangenamer maken zoals verschillende roosters, pannen, keramieken bakplaten en nog zo veel meer.
Linkruil.org

Comments are closed.