Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De luxe van een zwembad in de tuin

Als je een mooi zwembad aan wilt leggen in je tuin, dan heb je de keuze uit twee verschillende soorten, namelijk een opzet- of een permanent zwembad.

Opzet zwembad voor in de tuin

Een Intex Frame zwembad kun je na de zomer weer eenvoudig afbreken en opbergen. Er zijn twee soorten. Bij het model met framewerk moet je eerst het frame opzetten en dan de folie erin hangen. Daarna kan het zwembad gevuld worden. Ook heb je een opzetmodel dat je maar uit hoeft te rollen en met water te vullen. Door het stijgende water komen automatisch de zijkanten omhoog. Dit wordt ook wel een zelfopzettend opzetbad genoemd. Dit kun je in alle afmetingen krijgen van klein tot groot. Het is stevig en je kunt er lang plezier van hebben als het goed onderhouden wordt. De kosten vallen enorm mee en het is voor nagenoeg iedereen wel betaalbaar. Je hebt al een goed en redelijk groot opzetmodel vanaf zo’n 150 euro. De prijs kan oplopen tot wel 2000 euro voor een groter en degelijker exemplaar. Dit ligt dus met name aan de grootte die je wilt en welk materiaal er gebruikt is. Een opzet zwembad kan gewoon in de tuin opgezet worden, maar het kan ook ingegraven worden.

Kiezen voor een permanent zwembad

Permanente baden kunnen worden gemaakt van verschillende soorten materiaal, zoals glasvezelsterk polyester, hardhout, aluminium, beton en staal. De baden worden bekleed met vorstvrije tegeltjes of PVC folie. Alle soorten zijn zeer sterk, al kan het bij beton voorkomen dat dit door de vorst gaat scheuren. Als dit het geval is, is er meer kans op lekkage.

Wil je nog meer weten? Kijk anders eens naar onze blogs en meer informatie over opblaasbare jacuzzi’s op Opblaasbaarjacuzzi.nl

Linkruil.org

Comments are closed.