Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mogelijkheden van een Aerobed.

Een luchtbed van Aerobed is niet gewoon maar een luchtbed, het biedt veel meer dan dat.
Als eerste opmerkelijke punt kan er gezegd worden dat deze bedden van de hoogste kwaliteit zijn: ze zijn sterk op te blazen en hebben een aangename structuur. Maar daar houdt het niet bij op, er wordt namelijk steeds gestreefd naar aanpassingen en verbeteringen om het uitzicht en de duurzaamheid van zo’n Aerobed nog meer te perfectioneren. Het luchtbed krijgt zo een kwaliteitsvolle, maar ook luxueuze uitstraling.

Een tweede opmerkelijk punt van zo’n Aerobed is dat je het zowel handmatig als automatisch kan (laten) opblazen. Het bed kan zichzelf in no-time oplazen en dat is heel erg positief omdat niet iedereen het geduld heeft om dit zelf te doen.

In tegenstelling tot wat vele mensen denken over luchtbedden is dit Aerobed zeer comfortabel. Sommige mensen zijn namelijk van mening dat ze liever op een Aerobed de nacht doorbrengen dan op hun eigen bed. Door middel van testen wordt ook steeds gestreefd naar nog meer comfort.

Hoge en lage modellen van Aerobed

Het gamma van Aerobed telt heel wat modellen en biedt o.a. luchtbedden in hoge en lage versies aan. De hoge bedden zijn vooral erg geschikt om binnenshuis te gebruiken terwijl de lage versies ook perfect buiten kunnen worden gebruikt. De meest geschikte modellen om te gaan kamperen kan je vinden in de Aerobed Comfort Classic serie en deze zijn ook op te pompen met een handpomp. Het is echter niet uitgesloten om de hoge Aerobedden ook buiten te gaan gebruiken, maar je dient dan wel rekening te houden met de ruimte die je ter beschikking hebt (bijvoorbeeld in je tent).

De Aerobed modellen worden ook opgedeeld in eenpersoonsbedden en tweepersoonsbeden, deze hebben meestal standaardafmetingen (respectievelijk 99 cm breed en 152 cm breed). Maar, Aerobed heeft ook nog heel wat andere breedtes voorzien in het aanbod, zo bestaan er bijvoorbeeld ook modellen met de afmetingen van een twijfelaar (met een breedte van 137 cm). Deze modellen zijn dan te gebruiken als ruim eenpersoonsbed of gewoon als tweepersoonsbed.

Linkruil.org

Comments are closed.