Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mogelijkheden van een opblaasbaar zwembad

Heb je maar een klein budget en wil je in de zomermaanden toch genieten van een zwembad of wil je dat je kinderen zich er lekker in kunnen vermaken, dan kun je kiezen voor een zwembad dat opblaasbaar is.

Kiezen voor een opblaasbaar zwembad

Een zwembad dat opblaasbaar is, is het voordeligste soort dat er is. Toch zijn deze in verschillende uitvoeringen en maten te krijgen en heb je de keuze uit bijvoorbeeld het kinderbad en het familiebad.

Het opblaasbare kinderbad

Het bekendste zwembad dat opblaasbaar is, is het kinderbad. Deze kun je voor een paar euro kopen in de bekende speelgoedzaken zoals Intertoys en Bart Smit. Ze zijn te verkrijgen in alle kleuren en worden vaak versierd met leuke figuren zoals Mickey Mouse, Sponge Bob en Bob de Bouwer. Je neemt het bad mee naar huis, blaast het op het doet er wat water in en de kinderen kunnen lekker van het water genieten. Deze kinderbaden heb ook in een aantal afmetingen. Zo is het aan te raden om voor de allerkleinsten ook maar een klein bad te kopen. Let er wel op dat als de kinderen in het badje zitten, hoe groot of klein het badje ook is, dat er altijd toezicht moet zijn en ze niet alleen in het bad gelaten moeten worden.

Opblaasbaar familie zwembad

Een model dat de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen, is het opblaasbaar familie zwembad. Dit is een stuk groter dan de bekende kinderbaden die je op kunt blazen. Deze hebben de grootte zodat zelfs volwassenen erin kunnen. Veel volwassenen zullen in deze zwembaden echter vooral met de kinderen wat spelen of zittend afkoelen. Dit zijn dus geen baden voor volwassenen waar ze ook daadwerkelijk echt in kunnen zwemmen, maar kinderen kunnen hier wel in zwemmen. Deze baden zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen en de grotere kan men zelfs aanschaffen met een compleet filtersysteem. Ze zijn in alle vormen te krijgen zoals rond, vierkantig of rechthoekig. Deze baden zijn moeilijker op te blazen dan de kinderzwembaden en dienen dan ook met een pomp te worden opgeblazen. Deze pomp is vaak inbegrepen of kan apart worden aangeschaft. Ook bestaan er baden die zichzelf opblazen, maar deze zijn weer wat duurder. Je vouwt ze uit en drukt op een knopje waardoor de pomp het opblaaswerk zelf doet.

Linkruil.org

Comments are closed.