Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mooiste fietsroutes in het oosten van Nederland

Een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft op dit moment (of bijna) zomervakantie. Het zonnetje schijnt en dat is genoeg reden om iets leuk te ondernemen. Veel mensen gaan op vakantie, maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Ga je dit jaar niet op zomervakantie maar wil je wel graag leuke activiteiten ondernemen deze zomer? Trek er dan eens op uit met de fiets! Nederland kent tal van mooie fietsroutes waar je je ogen uitkijkt. Zeker in het oosten van het land vind je ontelbaar fietsroutes door de prachtige natuur en de leuke kleine dorpjes. Lijkt het je wat om meer te weten of fietsen in Nederland en waar je precies moet zijn? Wij gaan het je in dit artikel vertellen. Meer weten? Lees dan zeker nog even verder.

Fietsen in Twente

Laten we direct maar met de deur in huis vallen. Als je graag mooie fietstochten wil maken, dan moet je in Twente zijn. Het oosten van Nederland staat bekend om de prachtige fietstochten waar je om de haverklap de leukste dingen tegen komt onderweg. Denk hierbij aan de prachtige natuur, gezellige terrasjes, bezienswaardigheden en meer! Wat zeker een aanrader is, is om eens langs te gaan in de Lutte. Hier vind je de leukste fietstochten van verschillende afstanden. Meer dan geschikt voor de beginnende, maar ook voor de ervaren fietser. Het startpunt van deze fietsroutes is landgoed hotel de Wilmersberg, een gezellig 4 sterren familiehotel in het hart van Twente.

Een weekend erop uit

Een weekendje fietsen door de prachtige natuur van Twente. Dat moet je zeker eens gedaan hebben! Kom overnachten in het zojuist genoemde hotel in de Lutte en je bevind je centraal in de regio met de mooiste fietsroutes. Tevens vind je ook tal van wandelroutes waarmee je het fietsen in Twente kunt afwisselen.

Afbeeldingsresultaat voor fietstocht

Linkruil.org

Comments are closed.