Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De nieuwe wandlampen en plafondlampen

Soms zijn nieuwe producten gewoon noodzakelijk. Onze levenswijze verandert voortdurend en daarom hebben we behoefte aan andere producten. Veertig jaar geleden had nog bijna niemand een computer. Nu hebben we tablets, laptops, desktops en smartphones. Hoesjes voor smartphones en tablets hebben we nu eenvoudigweg nodig. Ook al heeft u geen kantoorbaan, een gemakkelijke bureaustoel en een PC-tafel maken onderdeel uit van bijna elk huishouden. Zo gaat dat dus ook met verlichting. Onze levenswijze schreeuwt om nieuwe soorten verlichting.

Nieuwe eisen aan verlichting

Omdat we anders leven, stellen we ook andere eisen aan verlichting. Thuiswerken bijvoorbeeld is zo’n andere manier van leven. Veel mensen zijn een groot gedeelte van de dag thuis en de werkuren zijn flexibel. U kunt beslissen om overdag uw werk te doen maar u mag dat ook ‘s avonds doen. Dan heeft u andere verlichting nodig.

We zijn met z’n allen ook afgestapt van het huisje, boompje, beestje principe. Er zijn nogal wat eenpersoons huishoudens. Werken gebeurt vaak overdag en ‘s avonds moet men koken, nog wat werk doorlezen en als het even kan ook nog wat relaxen. Is de eenpersoonswoning in de stad gelegen en dus vrij klein én werkt de persoon in kwestie ook nog eens thuis, dan kan men stellen dat er hele speciale eisen aan de verlichting worden gesteld.

Plaats besparende lampen

Is een ruimte niet al te groot en moet men er de hele dag in leven, dan moet er dus efficiënt met die ruimte worden omgegaan. De meubels mogen niet te veel ruimte in beslag nemen, dus geen eettafel voor acht personen, en de kasten moeten smal zijn en de hele ruimte innemen tot aan het plafond.

Staande lampen nemen meer ruimte in en wandlampen en plafondlampenzijn dan ook een slimme keuze. Dat is gelukkig geen probleem meer. Er zijn veel mensen die efficiënt met hun ruimte moeten omgaan en de verlichtingsbranche is daar op ingesprongen.

Een wandlamp die functioneert als bureaulamp, ze bestaan. Een lamp aan de wand die het gevoel geeft dat men een hanglamp heeft, ze zijn er. Een leuke plafondlamp die veel licht kan geven, maar ook sfeerverlichting, ook deze lampen zijn verkrijgbaar. Wanneer u dus een beperkte ruimte in huis van verlichting wilt voorzien, kijk dan uit naar dit soort wandlampen en plafondlampen. Ze zijn functioneel en mogen gezien worden.

Linkruil.org

Comments are closed.