Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De tuin verbouwen in deze gekke tijd?

Nu de corona crisis in volle gang is, zien we dat veel mensen tijd over hebben om dingen in huis te veranderen. Daarnaast zien we ook dat de tuin bij veel mensen aan de beurt is. Nu de tijd om te verbouwen, omdat veel sociale uitjes toch wegvallen. Drukke rijen bij de stort en bij de bouwmarkten. Herken jij dit?

Kramp onderdelen
Om dit allemaal in werk te stellen zijn er daarom steeds meer mensen op zoek naar machines waarmee ze de tuin kunnen verbouwen. Voor dit soort machines zijn ook kramp onderdelen nodig die hierbij horen. Daarom zien we de laatste tijd dat er ook steeds meer vraag is naar deze kramp onderdelen. Bedrijven die dit produceren maken op dit moment overuren. Veel mensen laten de tuin nu ook verbouwen door een externe partij, omdat ze daar nu geld voor hebben, omdat ze minder geld uitgeven aan leuke dingen. Daarnaast is een reden voor het geld overhouden ook dat mensen minder op vakantie gaan dit jaar door de corona crisis. Dit kan zo zijn doordat de vakantie geannuleerd is of mensen hebben zelf ervoor gekozen om dichterbij op vakantie te gaan in plaats van naar het buitenland of zelfs een verre reis.

Huizen met tuinen worden populairder
Naast eerder genoemde verschuivingen zien we nog meer dingen veranderen door de corona crisis. Zo is het namelijk zo dat op de huizenmarkt ook een verandering te zien is. Het is nu namelijk zo dat er meer huizen met tuinen gekocht worden. Doordat iedereen nu vaker thuis is, krijgen mensen meer behoefte aan een tuin en voelt nu als de juiste stap om daarom een huis met tuin te kopen. Erg interessant om al deze verschuivingen in de gaten te houden. Wij denken dat er binnenkort nog veel meer onderzoeken zullen komen naar wat er door het corona virus allemaal veranderd is in de wereld.

Linkruil.org

Comments are closed.