Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Design meubelen Online!

Robin Design is een online winkel in design meubilair. Door onze ervaring in deze branche is het mogelijk geworden een uniek assortiment design meubelen aan te bieden aan onze klanten.

Het is best lastig om online meubelen te kopen & daarom heeft Robin Design een showroom in Deventer. Hier laten wij een goede afspiegeling van onze collectie meubelen zien en is het voor onze klanten mogelijk om de meubelen die zij op het oog hebben, eerst te bekijken of om even proef te zitten. Robin Design is begonnen in januari 2012 en de doelstelling is om goede producten te leveren met daarbij uitmuntende service.

Inmiddels beschikt Robins’ webshop over een showroom in Deventer en een eigen bus om de service te kunnen leveren die wij willen.

Uiteraard kunnen wij alleen het beste leveren als we ook beschikken over een goede collectie meubelen. Hiervoor zijn we continu op zoek naar nieuwe leveranciers en voegen we vrijwel dagelijks nieuwe producten toe. De leveranciers van Robin Design worden zorgvuldig geselecteerd op basis van een goede kwaliteit meubelen en snelle & betrouwbare levertijden.

Met Kare Design hebben wij een leverancier in huis die meubelen levert over het gehele spectrum. Hoge kwaliteit design meubelen, maar ook de wat klassiekere stijl is hier te vinden. Dit alles uiteraard tegen schappelijke prijzen!

Een ander voorbeeld is LaForma, een merk dat wij sinds kort hebben toegevoegd aan onze collectie. Zij leveren een gigantische range aan producten in een strakke stijl. Met LaForma zijn bijvoorbeeld ook zitzakken weer vertegenwoordigd op onze shop.

Naast Kare Design & LaForma vind je uiteraard nog een heel aantal op andere merken op onze shop. Kortom, een collectie waar je je complete interieur bij elkaar kan shoppen!

Linkruil.org

Comments are closed.