Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Deze zomer nog op kamers in Nijmegen

Ben je al tijden op zoek naar een kamer in Nijmegen? Via de standaard massale websites of social media reageren er soms wel 100 mensen op een kamer. En toch moet je er elke keer weer tijd en moeite in steken om een reactie te versturen. Laat staan het bedrag dat je elke keer moet betalen om überhaupt te mogen reageren. Ben je echt met spoed op zoek naar een mooie studentenkamer in Nijmegen? Schrijf je dan zeker in bij KBS vastgoedbeheer. Deze makelaar heeft een groot kameraanbod en heeft een maximum aantal kijkers per kijkavond.

Hoe werkt KBS?

Je kunt je gratis inschrijven bij KBS. Als je een mooie kamer ziet is het belangrijk om hier snel op te reageren. Als je als snelste reageert op een kamer kom je op de lijst te staan, met een maximum van 6 mensen. Tijdens de bezichtiging kiezen de bewoners of de huurbaas iemand uit de kandidaten. Als je bent gekozen wordt je de volgende dag gebeld! Hoe eenvoudig kan het zijn?

Schrijf je vandaag nog in

Wil je ook graag in contact komen met Kamerbeheer service? Ga dan snel naar de website en schrijf je direct in! Hopelijk heb jij dan ook een mooie studentenkamer voor de zomer!

Linkruil.org

Comments are closed.