Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Drontal ontworming om uw hond te ontwormen

Wanneer uw hond last krijgt van wormen moet u er zo snel mogelijk voor zorgen dat uw hond wordt ontwormd. Wanneer uw hond namelijk last heeft van wormen kan dit voor ernstige schade zorgen wanneer er te lang wordt gewacht. En je gunt je maatje toch een gezond leven? Ontwormen kunt u doen door gebruik te maken van Drontal ontworming. Het is belangrijk om uw hond regelmatig op wormen te controleren en wanneer deze last heeft van wormen te ontwormen.

Voor een hond is het makkelij om aan wormen te komen. Een hond is namelijk graat aan het ravotten en komt hierdoor langs allerlei bosjes of er valt ongedierte op hun huid vanuit de bomen. Wanneer een hond last heeft van wormen is dit te herkennen aan:

  • Irritatie, jeuk
  • Misselijkheid, wellicht braken
  • Uw hond oogt niet meer fit, vaak te zien aan de ogen

Bovenstaande zaken kunnen erger worden wanneer wormen niet tijdig worden behandeld. Daarom moet u ervoor zorgen dat uw zo snel mogelijk gebruik maakt van Drontal. Het is wel zo dat Drontal niet kan voorkomen dat uw hond last krijgt van wormen, maar het kan er wel voor zorgen dat de wormen zullen sterven na het gebruik Drontal. Daarom is het zeer belangrijk dat u uw hond regelmatig ontwormd. Hiermee  zult u een infectie voorkomen.

 

Drontal ontworming voor uw hond

Om ervoor te zorgen dat uw hond gezond blijft, gebruikt u drontal. Drontal is te verkrijgen in losse tabletten of kun je mengen met het voer van uw trouwe viervoeter. Het zou kunnen zijn dat uw hond meteen door heeft dat hij of zij iets ‘verachts’ eet. Weigert de hond om de tablet op te eten, dan zou u deze fijn kunnen malen tot poeder en door het eten mengen. Maar ook dan kan de hond het doorhebben door zijn goede reukvermogen. De laatste optie is om de tablet te verstoppen in een stukje worst.

Linkruil.org

Comments are closed.